Τετάρτη, 1 Μαΐ
21oC Αθήνα

Νοκ-άουτ Γκολάσα και Κωνσταντινίδης! “Νοσοκομείο” ο ΠΑΟΚ

Νοκ-άουτ Γκολάσα και Κωνσταντινίδης! “Νοσοκομείο” ο ΠΑΟΚ

Δύο σημαντικά “όπλα” του χάνει ο ΠΑΟΚ για το υπόλοιπο της σεζόν, καθώς ο Δημήτρης Κωνσταντιντινίδης και ο Εγιάλ Γκολάσα τέθηκαν νοκ άουτ.

Ο Ελληνας αμυντικός υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στη δεξιά γαστροκνήμια και η απουσία του εκτιμάται ότι θα είναι τέσσερις με πέντε εβδομάδες. Ο Γκολάσα από την άλλη υπέστη θλάση δεύτερου βαθμού στους αριστερούς προσαγωγούς και αναμένεται και αναμένεται να επιστρέψει σε περίπου τέσσερις εβδομάδες.

Στο μεταξύ, σε μαγνητική τομογραφία θα υποβληθεί ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος στην προπόνηση της Παρασκευής αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί προσαγωγό του.

Επίσης, αμφίβολη στο ματς με τον Πανιώνιο είναι η συμμετοχή του Φακούντο Περέιρα που έχει τέσσερα ράμματα στο δεξί φρύδι έπειτα από χτύπημα στην προπόνηση.

Επιπλέον, τραυματίες είναι οι: Γιακουμής, Σαλπιγγίδης και τιμωρημένοι οι Ρικάρντο Κόστα, Κρίστιαν Νομπόα, Ρόμπερτ Μακ και Στέφανος Αθανασιάδης.

Στη διάθεση του Γιώργου Γεωργιάδη βρίσκονται οι:
Ιτάνζ, Γλύκος, Σκόνδρας, Ρατς, Κίτσιου, Δεληγιαννίδης, Πούγγουρας, Τζαβέλλας, Παπαγιαννόπουλος, Βίτορ, Τζιόλης, Κάτσε, Μαντούρο, Πόζογλου, Παπαδόπουλος, Περέιρα, Κουλούρης, Σαββίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε