Αθλητικά

Ντένβερ Νάγκετς – Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς 126-121: Ο Νίκολα Γιόκιτς απέτρεψε τη «σκούπα»

Ο Νίκολα Γιόκιτς αρνήθηκε να “σκουπιστεί” από τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και μετά από ένα ματς με τρομερό φινάλε, χάρισε στους Ντένβερ Νάγκετς τη νίκη με 126-121.

Ο Σέρβος σέντερ έκανε εκπληκτικό ματς με 37 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ, έχοντας δίπλα του τον Μόρις με 24 πόντους, τους 19 εκ των οποίων πέτυχε στο δεύτερο ημίχρονο.

 Ο Στεφ Κάρι είχε 33 πόντους, με 4 ριμπάουντ και 8 ασίστ και ο Κλέι Τόμπσον πρόσθεσε 32 πόντους, αλλά οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς δεν κατάφεραν να “κλείσουν” τη σειρά και με το 3-1, χρειάζονται μία ακόμη νίκη για να προκριθούν στα ημιτελικά των play off της Δύσης στο NBA.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα