Τετάρτη, 28 Φεβ.
16oC Αθήνα

Ντιέγκο Μαρτίνεθ για το Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός: «Είμαστε μια ώριμη ομάδα, να περιορίσουμε τα λάθη μας»

Ντιέγκο Μαρτίνεθ για το Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός: «Είμαστε μια ώριμη ομάδα, να περιορίσουμε τα λάθη μας»
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θέλησε να αναφέρει στην συνέντευξη τύπου της αναμέτρησης Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός για την 5η αγωνιστική του Europa League, πως οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του είναι πιο ώριμοι από ότι στο πρώτο παιχνίδι και να περιορίσουν τα ατομικά λάθη.

Συγκεκριμένα ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ο οποίος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα την κρισιμότητα του αγώνα, θέλησε να αναφέρει ότι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είναι πιο ώριμοι σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι του Europa League απέναντι στην Φράιμπουργκ, με τον Ισπανό τεχνικό μάλιστα να τονίζει ότι άπαντες εντός του συλλόγου είναι έτοιμη για το παιχνίδι,.

Τα λόγια του Μαρτίνεθ για το Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός:

Για το κομμάτι της ατυχίας και τις λύσεις:

«Λοιπόν συμφωνώ απόλυτα με την άποψη του Στέφαν. Όχι τόσο για το παιχνίδι εκείνο αν και συμφωνώ με ότι συνέβη. Αποτελεί παρελθόν το ματς αυτό και από τότε έχουμε βελτιωθεί πολύ. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα ώριμη πλέον. Έτοιμη και ώριμη. Πολύ πιο προσεκτική. Που δεν θα κάνει εύκολα λάθη. Νομίζω ότι είμαστε πολύ βελτιωμένοι σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι.
Επειδή είναι λίγο βαρετές οι συνεντεύξεις Τύπου το έκανα για να έχετε κάτι να γράψετε (γέλια). Είναι ωραίες αυτές οι αναφορές όπως με τον Μαλντίνι. Είμαστε 11 στον αγωνιστικό χώρο. Για να εξηγήσω γιατί αναφέρθηκα στη φράση αυτή για να νικήσει μία ομάδα χρειάζεται να μην κάνει λάθη, να παίζει με τη δική της ταυτότητα και να παίζει με ωριμότητα. Αυτή τη στιγμή είμαστε πιο ώριμοι. Είμαστε μία ομάδα που αποτελείται από νέους ανθρώπους. Να μειώσουμε τον αριθμό των λαθών. Πρέπει να κάνεις τον συνδυασμό. Είμαστε έτοιμοι, φιλόδοξοι και να δείξουμε τον πιο καλό μας εαυτό αλλά και να δείξουμε την ταυτότητά μας.
Όταν μιλώ για λεπτομέρειες και για ωριμότητα αναφέρομαι και στις συνθήκες. Είναι το κρύο που δεν είμαστε τόσο συνηθισμένοι. Να προσαρμοστούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται για να κάνουμε το καλύτερο».

Για την ετοιμότητα του Ιμπόρα και στις σκέψεις για την τριάδα στην άμυνα:

«Ποτέ δεν δίνω τις 11άδες σε μία συνέντευξη Τύπου. Πρέπει πρώτα να τη μάθουν οι παίκτες. Έχουμε μία ακόμα προπόνηση. Φυσικά και αποτελεί μία εκδοχή. Είναι πολύ πιθανό να συμβεί αλλά μπορεί και όχι. Μία ομάδα πλούσια σε τακτική μπορεί να προσαρμόζεται σε διάφορα συστήματα. Όμως αυτό δεν έχει να κάνει με ονόματα αλλά έχει να κάνει με την ομάδα και την κατάστασή της. Είμαστε έτοιμοι να αλλάζουμε συστήματα. Να προσαρμοζόμαστε και να αλλάζουμε τακτική. Το πιο βασικό είναι η ομάδα να δείξει το καλύτερο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις