Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

ΝΒΑ: Επιστρέφει στους Σικάγο Μπουλς ο Ντέρικ Ρόουζ – Παίρνουν και Λόνζο Μπολ

ΝΒΑ: Επιστρέφει στους Σικάγο Μπουλς ο Ντέρικ Ρόουζ – Παίρνουν και Λόνζο Μπολ
ΦΩΤΟ Reuters

Οι Σικάγο Μπουλς ετοιμάζονται για περαιτέρω ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν και μετά τις κινήσεις που έκαναν πριν τα play off, φαίνεται ότι έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες για δύο ακόμη σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ τους.

Μεταξύ αυτών και ένας από τους πλέον άτυχους αθλητές στην ιστορία τους, ο Ντέρικ Ρόουζ, ο οποίος κατέκτησε το βραβείο του MVP ως ο νεότερος του NBA με τη φανέλα τους, αλλά οι τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς.

Ο Ρόουζ αγωνίστηκε με τους Σικάγο Μπουλς από το 2008, οπότε και επιλέχθηκε στο Νο1 του ντραφτ, μέχρι και το 2016, οπότε και μετακόμισε κατά σειρά σε Νικς, Καβαλίερς, Τίμπεργουλβς και Πίστονς. Πέρυσι βρέθηκε στο δεύτερο μισό και για δεύτερη φορά, στην ομάδα της Νέας Υόρκης, έχοντας σημαντική παρουσία και στα play off, όπου η ομάδα του Τίμποντο αποκλείστηκε όμως από τον πρώτο γύρο και τους Ατλάντα Χοκς.

Οι Σικάγο Μπουλς όμως, θέλουν να τον επαναφέρουν στην ομάδα και να τον βάλουν δίπλα στον Λόνζο Μπολ, με τον οποίο φέρεται να υπάρχει ήδη και συμφωνία. Ο 24χρονος γκαρντ των Νιου Ορλίνς Πέλικανς είχε 14,6 πόντους, με 5,7 ασίστ σε 32 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις