Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

ΝΒΑ: Οι Σανς αντέδρασαν με «break», οι Χοκς έμειναν «ζωντανοί»

ΝΒΑ: Οι Σανς αντέδρασαν με «break», οι Χοκς έμειναν «ζωντανοί»
Reuters

Οι Φοίνιξ Σανς έκαναν break στην Νέα Ορλεάνη και πήραν εκ νέου το πλεονέκτημα της σειράς τους με τους Πέλικανς (2-1) – Mατσάρα στην Ατλάντα με τους Χοκς να παίρνουν τη νίκη με clutch του Τρέι Γιανγκ και να μειώνουν σε 2-1 τη σειρά με τους Χιτ.

Με τον Κρις Πολ να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση στην 4η περίοδο, οι Σανς κατάφεραν να επικρατήσουν με 114-111 μέσα στην έδρα των Πέλικανς και να κάνουν το 2-1 στη Νέα Ορλεάνη, απαντώντας στο break που γνώρισαν στον προηγούμενο αγώνα.

Ο Κρις Πολ πέτυχε double-double με 28 πόντους και 14 ασίστ, σημειώνοντας τους 19 από αυτούς στην τελευταία περίοδο του αγώνα. Σημαντική η συνεισφορά και του ΝτιΆντρε Έιτον με 28 πόντους και 17 ριμπάουντ, ενώ ο Μίκαλ Μπρίτζες πρόσθεσε 17 πόντους και ο Τζαβέιλ ΜακΓκί άλλους 15 πόντους.

Πρώτος σκόρερ για τους Πέλικανς, οι οποίοι έχασαν τον Τζάκσον Χέιζ μετά από αποβολή για σκληρό φάουλ στον Τζέι Κράουντερ, ήταν ο Μπράντον Ίνγκραμ με 34 πόντους και ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ πέτυχε 30 πόντους.

 

Στο άλλο ματς της βραδιάς για τα play off του NBA, οι Χοκς επικράτησαν εντός έδρας με 111-110 των Χιτ κι έμειναν… ζωντανοί στην σειρά του πρώτου γύρου της Ανατολής, μειώνοντας σε 2-1.

Οι Χοκς βρέθηκαν στο -14 (80-94) εννιά λεπτά πριν το τέλος, αλλά κατάφεραν να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή, με τον Τρε Γιανγκ να πετυχαίνει το καλάθι τις νίκης 5,5’’ πριν το τέλος.

Ο ηγέτης της ομάδας της Ατλάντα είχε 24 πόντους και 8 ασίστ, ενώ Μπογκντάνοβιτς με 18 και Χάντερ με 17 ακολούθησαν. Ο Τάιλερ Χίρο είχε 24 πόντους για το Μαϊάμι, ενώ ο Μπάτλερ «μέτρησε» 20 πόντους (με 10 ριμπάουντ και 8 ασίστ) και ο Μαξ Στρους άλλους 20 π..

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις