Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Νυστάζουν στου Ρέντη. Έκρηξη Μπάντοβιτς

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Τα μπουζούκια, η νύστα και οι ξαφνικοί πόνοι, συνθέτουν το “σκηνικό” αναρχίας στον Ολυμπιακό, που έφερε τον Μπάντοβιτς στα όρια του. Απών σήμερα ο Λούα Λούα.

“Καλά εμένα δεν με υπολογίζετε. Την ομάδα όμως; Έχετε τρελαθεί τελείως; Τι είναι αυτά που κάνετε, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Είστε περήφανοι για τον εαυτό σας; Μπράβο σας”! Με αυτά τα λόγια απευθύνθηκε χθές στους παίκτες του ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, σύμφωνα με την ιστοσελίδα RedNews.gr.

Τα λόγια του όπως φαίνεται δεν ελήφθησαν απόλυτα υπόψιν από όλους τους παίκτες. Στην σημερινή προπόνηση ήταν η σειρά του Λόυα Λούα να μην δώσει το παρών, χωρίς να ενημερώσει. Απομένει να διαπιστωθεί αν ο Κογκολέζος είχε σοβαρό λόγο που να δικαιολογεί την απουσία του.

Η χθεσινή προπόνηση επεφύλασσε πολλές εκπλήξεις στον Μαυροβούνιο τεχνικό. Πρώτα από όλα ο Ματ Ντάρμπισαϊρ δεν εμφανίστηκε ποτέ, χωρίς να τον ενημερώσει. Όπως διέρρευσε αργότερα, ο Άγγλος επικοινώνησε τηλεφωνικά με άνθρωπο του ιατρικού επιτελείου και ζήτησε να μην πάει στην προπόνηση γιατί…νύσταζε. Όπως ήταν αναμενόμενο παραπέμφθηκε στον προπονητή για να πάρει άδεια, αλλά μάλλον ο “Ντάρμπι”…άλλαξε πλευρό και κοιμήθηκε.

Καθυστερημένοι έφτασαν στην προπόνηση οι Ραούλ Μπράβο και Χεσούς Ντάτολο, οι οποίοι είχαν περάσει το προηγούμενο βράδυ στα μπουζούκια. Ο Αργεντίνος, μάλιστα, τη στιγμή που άρχισαν οι συμπάικτες του την προπόνηση δεν σηκώθηκε από την καφετέρια του προπονητικού κέντρου, καθώς παραπονέθηκε για πόνους στο πόδι.
 

Ίσως μια από τις επόμενες μέρες να επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο Σωκράτης Κόκκαλης, προκειμένου να μιλήσει στους παίκτες.

Εκτός για 10 ημέρες ο Τοροσίδης

Φερνάντεθ αντί Νικοπολίδη

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε