Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ο Αλέξης Τσίπρας στο τουρνουά ποδοσφαίρου “Ούγκο Τσάβες” (ΦΩΤΟ)

Ο Αλέξης Τσίπρας στο τουρνουά ποδοσφαίρου “Ούγκο Τσάβες” (ΦΩΤΟ)

Στο στάδιο Νήαρ Ηστ της Καισαριανής βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, εκεί όπου φιλοξενήθηκε το Τουρνουά Ποδοσφαίρου “Ούγκο Τσάβες”, που διοργάνωσε η Πρεσβεία της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Ελλάδα, με αφορμή την πρώτη επέτειο του θανάτου του ηγέτη της Μπολιβαριανής Επανάστασης

Στο ποδοσφαιρικό τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες ” Venceremoς” της Πρεσβείας της Βενεζουέλας και των ομάδων παλαιμάχων του «Απόλλων Ριζούπολης», «Εθνικός Αστέρας», της Διεθνούς Εκστρατείας «Hasta la Victoria Siempre» και της ερασιτεχνικής ομάδας της Κέρκυρας «Corfu F.C» που αναμετρήθηκαν σε τέσσερις φιλικούς αγώνες ποδοσφαίρου.

Αρκετές παλιές δόξες έδωσαν το παρών, μεταξύ των οποίων οι Χουάν Ραμόν Ρότσα, Νίκος Σαργκάνης, Νίκος Μάλλιαρης, Σάββας Κωφίδης και ο Ηλίας Ατματζίδης, που προσφάτως φόρεσε ξανά τα γάντια του τερματοφύλακα.

Νικήτρια αναδείχθηκε η «Hasta la Victoria Siempre» που επικράτησε της Venceremoς» στον τελικό. Η «Hasta la Victoria Siempre» προηγουμένως είχε νικησει την ομάδα της Κέρκυρας και του Εθνικού Αστέρα, ο οποίος είχε επικρατήσει του Απόλλωνα Ριζούπολης στο μεταξύ τους παιχνίδι.

ΦΩΤΟ: Αυγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε