Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Ο Άρης παρουσίασε τις νέες του φανέλες με ποδοσφαιριστές και drone

Ο Άρης παρουσίασε τις νέες του φανέλες με ποδοσφαιριστές και drone
Intime.gr

H ΠΑΕ Άρης αποκάλυψε και τις νέες φανέλες για την αγωνιστική περίοδο 2023/24, με την Novibet να αποτελεί το Μεγάλο Χορηγό της ομάδας για τα επόμενα τρία χρόνια. Οι παίκτες που φόρεσαν τις νέες εμφανίσεις και το drone που χρησιμοποιήθηκε.

Στην παρουσίαση της νέας σύναψης χορηγίας με τη Novibet (3ετής) στο “Κλ. Βικελίδης”, ο Άρης εμφάνισε τις νέες φανέλες που θα φοράνε οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Τις νέες φανέλες φόρεσαν οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Γιακούμπ Μπράμπετς, με την εντός έδρας να είναι αυτή με τη μεγάλη μαύρη ρίγα και την εκτός αυτή με το κίτρινο χρώμα.

Μάλιστα, ακολούθησε κι ένα happening, όταν ένα drone σήκωσε την πρώτη εμφάνιση του Άρη -τεραστίου μεγέθους- μέσα στο «Κλ. Βικελίδης».

Η πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος, Ειρήνη Καρυπίδη, εκπροσώπησε τον Άρη στην παρουσίαση και μίλησε μεταξύ άλλων και για τη συνεργασία της ομάδας με τη Novibet με ορίζοντα τριετίας: «Ο Άρης τα τελευταία χρόνια έχει σταθεροποιηθεί στο γκρουπ των ομάδων που πρωταγωνιστούν στην Ελλάδα, με αδιάλειπτη παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και με στόχο να φτάσουμε ακόμη ψηλότερα. Νιώθουμε χαρά που θα έχουμε στο πλευρό μας έναν ισχυρό συνεργάτη όπως είναι η Novibet και γιατί επέλεξε το δικό μας πρόγραμμα.

Ο Χριστόφορος Μποζατζίδης, Chief Marketing Officer της Novibet δήλωσε: «Ξεκινάμε μία κοινή πορεία με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, με στόχο η επόμενη τριετία να είναι γεμάτη μοναδικές ποδοσφαιρικές στιγμές με την ευγενή άμιλλα στο επίκεντρο. Μέσα στα επόμενα χρόνια ελπίζουμε να ζήσουμε στιγμές που θα κάνουν υπερήφανους τους ανθρώπους του ΑΡΗ και θριάμβους ανάλογους αυτού της Μαδρίτης. Παράλληλα θα σταθούμε στο πλευρό των φιλάθλων και της τοπικής κοινότητας, μέσα από μοναδικές πρωτοβουλίες και δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα. Είναι τιμή μας να υποστηρίζουμε τον ΑΡΗ στην πορεία του προς νέα επιτεύγματα και επιτυχίες με το βλέμμα στραμμένο στην Ευρώπη και είμαστε υπερήφανοι που γινόμαστε από σήμερα μέρος της πλούσιας ιστορίας του Συλλόγου».

Η παρουσία της Novibet δεν θα περιοριστεί στην ιδιότητα του μεγάλου χορηγού αλλά έχουμε προγραμματίσει μια σειρά δράσεων με απώτερο σκοπό την ανάδειξη του αθλητικού, κοινωνικού και πολιτιστικού ρόλου του Άρη καθώς είναι ένας σύλλογος ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει στα αθλητικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις