Σάββατο, 13 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί αγοράζει ομάδα από τη Σλοβενία

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί αγοράζει ομάδα από τη Σλοβενία

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει ιδιαίτερη αγάπη στο ποδόσφαιρο, γι’ αυτό και δεν σταματάει να “φλερτάρει” με διάφορες ομάδες της Ευρώπης, τις οποίες θέλει να αγοράσει.

Σύμφωνα με Μέσα της Σλοβενίας, ο γνωστός Τούρκος επιχειρηματίας, Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός από το Survivor,  θέλει να επενδύσει στο ποδόσφαιρο της χώρας.

Την είδηση επιβεβαίωσε λίγο αργότερα και ο ίδιος ο Ατζούν, ο οποίος δήλωσε: «Υπάρχει η ιδέα του να αγοράσω μια ομάδα στην Σλοβενία. Συναντήθηκα με τον Αλεξάντερ Τσεφέριν, τον πρόεδρο της UEFA. Έχω συγκεκριμένες ιδέες για το ποδόσφαιρο, τις οποίες του παρουσίασα».

Οι Ολίμπια Λιουμπλιάνας και Μούρα είναι οι πιθανότεροι στόχοι του Τούρκου επιχειρηματία, ο οποίος αγόρασε την αγγλική Χαλ τον Ιανουάριο του 2022, ενώ έχει επίσης την ιρλανδική Σέλμπουρν, μαζί με μέρος των μετοχών στην ολλανδική Φορτούνα Σιτάρντ.

Τους τελευταίους μήνες, ο Ατζούν ήταν έτοιμος να μπει και στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κάτι που τελικά δεν συνέβη. Για την ώρα τουλάχιστον…Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις