Αθλητικά

Ο Ενές Καντέρ πήρε την αμερικανική υπηκοότητα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Ενές Καντέρ πήρε την αμερικανική υπηκοότητα, αφού πρώτα άλλαξε και το όνομα του σε Ενές Καντέρ Φρίντομ.

Ήταν γνωστό κι έγινε πλέον κι επίσημο. Ο Ενές Καντέρ, ο οποίος βρίσκεται εδώ και χρόνια σε κόντρα με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ορκίστηκε Αμερικανός πολίτης.

«Είμαι περήφανος ως Αμερικανός. Το καλύτερο έθνος σε όλον τον κόσμο. Η γη της ελευθερίας και το σπίτι των γενναίων» ανέφερε ο Τούρκος σέντερ των Μπόστον Σέλτικς.

Ο Ενές Καντέρ δεχόταν απειλές για τη ζωή του κι αυτός ήταν ένας από τους λόγους που ήθελε να πάρει την αμερικανική υπηκοότητα.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ: «Ποιος δεν θυμάται το τρίποντο του Στογιάκοβιτς στο ΣΕΦ»
Τα συγχαρητήρια του ισχυρού άνδρα των “πρασίνων” στον ΠΑΟΚ και το “ρώτησα για να πάω στο γήπεδο, αλλά δεν ξέρω για πόσο καιρό με έχουν τιμωρήσει”
ΦΩΤΟ Eurokinissi 11