Αθλητικά

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατοχυρώνει εμπορικά άλλα τρία trademark σχετικά με το «Greek freak»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το 2018 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατοχυρώσει τον όρο «Greek Freak», προκειμένου να μπορεί να το εκμεταλλεύεται – διαπραγματεύεται μόνο αυτός εμπορικά. Τώρα, ο Έλληνας διεθνής προχωράει σε μια ακόμα ανάλογη κίνηση, που δείχνει πως ετοιμάζει κι άλλα project.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέθεσε αίτημα για τα δικαιώματα και φυσικά την εμπορική αποκλειστικότητα τριών ακόμη όρων, σχετικών με τη λέξη “freak”.

Πρόκειται για το “Stay Fr34ky”, το “Fr34k Show” και το “Unseen Fr34ky Hours” , τα οποία γνωστοποίησε ο δικηγόρος Τζος Γκέρμπεν.

Μένει να δούμε πόσο χρόνο θα του πάρει και αυτή τη φορά (στις ΗΠΑ διαρκεί αρκετά μια τέτοια διαδικασία) αλλά και σε τι project θα συνδεσει τις συγκεκριμένες λέξεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Sports & Tourism Summit: Το πρώτο συνέδριο για την κοινωνική διάσταση αθλητισμού και τουρισμού στις 30 Ιουνίου – 1 Ιουλίου στο Christmas Theater
Η διοργάνωση αποτελεί μια νέα, μεγάλης κλίμακας πρωτοβουλία, με τη συμμετοχή κορυφαίων ομιλητών, στοχεύοντας στην ανάδειξη και τον επαναπροσδιορισμό της σχέσης μεταξύ αθλητισμού και τουρισμού
Sports & Tourism Summit: Το πρώτο συνέδριο για την κοινωνική διάσταση αθλητισμού και τουρισμού στις 30 Ιουνίου – 1 Ιουλίου στο Christmas Theater