Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

«Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας του ΠΑΟΚ θα μπορούσε να αποτελέσει επένδυση για την Μπορούσια Ντόρτμουντ» γράφουν στη Γερμανία

«Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας του ΠΑΟΚ θα μπορούσε να αποτελέσει επένδυση για την Μπορούσια Ντόρτμουντ» γράφουν στη Γερμανία
ΦΩΤΟ intime

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας πήρε φανέλα βασικού τη φετινή σεζόν στον ΠΑΟΚ και έχει “τρελάνει” τους σκάουτερ, με την Μπορούσια Ντόρτμουντ να τον έχει τοποθετήσει ψηλά στη λίστα της.

Δημοσίευμα του γερμανικού spox.com μάλιστα, αποθεώνει τον Κωνσταντέλια και υποστηρίζει ότι θα μπορούσε να αποτελέσει επένδυση για το μέλλον της Μπορούσια Ντόρτμουντ, χαρακτηρίζοντάς τον “εναλλακτική του Ρόις”.  

Το δημοσίευμα για τον Κωνσταντέλια

«Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είναι ένας ταλαντούχος Έλληνας του ΠΑΟΚ. Αγωνίζεται κυρίως στον άξονα της μεσοεπιθετικής γραμμής, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην αριστερή πτέρυγα. Εκτός από την τεχνική του, τα δυνατά του σημεία είναι η ικανότητά του στο ένας εναντίον ενός και η ταχύτητά του.

Ο Κωνσταντέλιας, ο οποίος δόθηκε δανεικός στην Έουπεν την περασμένη σεζόν, έχει πραγματοποιήσει 33 εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν, έχει πετύχει τρία γκολ και έχει μοιράσει έξι ασίστ.

Για την Μπορούσια, ο 20χρονος θα ήταν περισσότερο μια μακροπρόθεσμη επένδυση παρά μια άμεση ενίσχυση. Εξαιτίας του στυλ παιχνιδιού του, είναι ούτως ή άλλως περισσότερο μια εναλλακτική του Ρόις παρά ένας διάδοχος του Μπέλινγχαμ.

Σύμφωνα με ελληνικά Μέσα, ομάδες από την Αγγλία και την Ιταλία ενδιαφέρονται επίσης για τον Κωνσταντέλια. Με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται πάντως το 2027, δεν μπορεί να είναι μία φθηνή επιλογή».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις