Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Γιαρμολένκο πήγε κόντρα στον Κριστιάνο Ρονάλντο – Χαβαλές και κάλεσμα στους χορηγούς

Ο Γιαρμολένκο πήγε κόντρα στον Κριστιάνο Ρονάλντο – Χαβαλές και κάλεσμα στους χορηγούς

“Επικοινωνήστε μαζί μου” εμφανίστηκε να είπε ο Αντρέι Γιαρμολένκο προς τις Coca-Cola και Heineken, πηγαίνοντας… κόντρα στον Κριστιάνο Ρονάλντο -πάντα με χιουμοριστικό τρόπο- μετά την πρόσφατη κίνηση του Πορτογάλου επιθετικού σε συνέντευξη Τύπου στο Euro 2020.

Την ώρα που η UEFA απειλεί με πρόστιμα όσους μετακινούν τα χορηγικά ποτά από τις συνεντεύξεις Τύπου, ο Αντρέι Γιαρμολένκο επέλεξε να κάνει το… χαβαλέ του και πήγε κόντρα σε Κριστιάνο Ρονάλντο, Πογκμπά και όλους όσους… διώχνουν τα μπουκάλια της Coca Cola και της Heineken από μπροστά τους.

Ο επιθετικός της Γουέστ Χαμ και σκόρερ στη νίκη της Ουκρανίας επί της Βόρειας Μακεδονίας (2-1) στο Euro 2020 τρόλαρε τον Κριστιάνο Ρονάλντο κάνοντας το… αντίθετο από αυτό που έκανε ο Πορτογάλος.

«Μπορώ να κάνω κάτι; Είδα τον Ρονάλντο να το κάνει αυτό», είπε ο Γιαρμολένκο και έφερε το αναψυκτικό και την μπύρα ακριβώς μπροστά του. Ακολούθως, έκανε… επιθετικό μάρκετινγκ και δήλωσε, ξεσπώντας σε γέλια: «Coca Cola και Heineken, εδώ είμαι, επικοινωνήστε μαζί μου». Θυμίζουμε ότι κάτι ανάλογο έκανε και ο Τζον ΜακΓκιν της Σκωτίας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις