Αθλητικά

Ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ απέκλεισε τον Κάρλος Αλκαράθ στους «16» του Masters στη Σανγκάη

Ο απίθανος Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ έριξε στο… καναβάτσο τον Κάρλος Αλκαράθ και τον απέκλεισε από το τουρνουά της Σανγκάης.

O Ισπανός Κάρλος Αλκαράθ, Νο2 στο κόσμο, αποκλείστηκε σήμερα (11/10) στη φάση των «16» του Masters 1000 στη Σαγκάη, από τον Βούλγαρο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (Νο 19), χάνοντας 5-7, 6-2, 6-4, σε 2 ώρες και 10 λεπτά.

Στον προημιτελικό, ο Βούλγαρος, που μέχρι τώρα δεν είχε νικήσει ποτέ τον Ισπανό σε τρεις αναμετρήσεις, θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή τον Χιλιανό Νίκολας Γιάρι, ο οποίος κέρδισε ον Αργεντινό Ντιέγκο Σβάρτσμαν με 6-3, 5-7, 6-3.

Επίσης στα προημιτελικά προκρίθηκε και ο Γάλλος Ουγκό Ουμπέρ, νικητής του Τζέι Τζέι Γουλφς με 6-1, 6-2, μέσα σε 57 λεπτά αγώνα. Ο Γάλλος, ο οποίος είχε αποκλείσει προηγουμένως τον Στέφανο Τσιτσιπά, στους «8» θα αντιμετωπίσει Αντρέι Ρούμπλεφ (Ρωσία) ή Τόμι Πολ (ΗΠΑ).

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Χαποέλ Ιερουσαλήμ: «Υποστηρίζουμε σθεναρά τη διεξαγωγή του 3ου τελικού με τη Μακάμπι Tελ Αβιβ»
Στη Μέση Ανατολή ηχούν οι σειρήνες του πολέμου, με τη σύρραξη ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν να έχει προκαλεί παγκόσμια ανησυχία, αλλά η Χάποελ Ιερουσαλήμ θέλει να παίξει μπάσκετ
Στιγμιότυπο, από χτύπημα ρουκέτας σε σημείο του Τελ Αβίβ (ΦΩΤΟ REUTERS