Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Ιτούδης έστειλε μήνυμα για το Ελλάδα – Νέα Ζηλανδία

Ο Ιτούδης έστειλε μήνυμα για το Ελλάδα – Νέα Ζηλανδία

Μετά τη βαριά ήττα της Εθνικής Ελλάδας μπάσκετ από τις ΗΠΑ για τη δεύτερη αγωνιστική του Mundobasket 2023, ο Δημήτρης Ιτούδης ανέλυσε τι δεν πήγε καλά για τη γαλανόλευκη και έστειλε το δικό του μήνυμα για τον τελικό πρόκρισης με τη Νέα Ζηλανδία που ακολουθεί.

Ο Δημήτρης Ιτούδης τόνισε ότι η Εθνική Ελλάδας μπάσκετ πρέπει να κερδίσει τη Νέα Ζηλανδία, παίζοντας με μεγαλύτερο σθένος και ποιότητα.

«Συγχαρητήρια στις ΗΠΑ, ήταν καλύτερες έκαναν ένα ποιοτικό παιχνίδι. Διεκδίκησαν τα φάουλ, δεν τους δημιουργήσαμε πρόβλημα και δεν προστατεύσαμε τη ρακέτα. Βλέπουμε τώρα το παιχνίδι με τη Νέα Ζηλανδία, που είναι τελικός.

Είχαμε καλές στιγμές, αλλά δεν ήταν αρκετές για να αντιμετωπίσεις αυτή την ομάδα. Δεν περιορίσαμε το τρίποντό τους, κάναμε λάθη που δεν έπρεπε, δείξαμε έλλειψη δυνάμεων και δεν κερδίσαμε το τελευταίο δεκάλεπτο που θέλαμε. Στο τέλος κάναμε και μια διαχείριση δυνάμεων.

Πρέπει να κερδίσουμε τη Νέα Ζηλανδία, να παίξουμε με μεγαλύτερο σθένος και ποιότητα. Να ανταπεξέλθουμε στην πίεσή τους και να δείξουμε την ίδια αποφασιστικότητα», δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης στην κάμερα της ΕΡΤ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις