Αθλητικά

Ο Ματίας Αλμέιδα νέος προπονητής της Σεβίλλης

Νέα αρχή θέλει να κάνει η Σεβίλλη με τον Ματίας Αλμέιδα στον πάγκο της

Ο Ματίας Αλμέιδα φαίνεται ότι δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας μετά την ΑΕΚ. Ο Αργεντινός τεχνικός είναι έτοιμος να αναλάβει τη Σεβίλλη.

Ο Ματίας Αλμέιδα αποχώρησε από τον πάγκο της ΑΕΚ ύστερα από τρία χρόνια, με τον Αργεντινό τεχνικό να έχει καλό όνομα στην αγορά, γεγονός που τον βοήθησε να βρει γρήγορα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αυτός θα είναι – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – η Σεβίλλη, όπως υποστηρίζει ο έγκυρος δημοσιογράφος Θέσαρ Λουίς Μέρλο.

Ο Αργεντινός τεχνικός μετακομίζει στην Ανδαλουσία για να αναλάβει τα ηνία της σπουδαίας ισπανικής ομάδας, η οποία την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε τραγική χρονιά στη La Liga, τερματίζοντας στην 17η θέση.

Φέτος, η Σεβίλλη θέλει να κάνει νέο ξεκίνημα, φέρνοντας στο τιμόνι της ομάδας τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος κατέκτησε ένα πρωτάθλημα κι ένα κύπελλο Ελλάδας με την ΑΕΚ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Χαποέλ Ιερουσαλήμ: «Υποστηρίζουμε σθεναρά τη διεξαγωγή του 3ου τελικού με τη Μακάμπι Tελ Αβιβ»
Στη Μέση Ανατολή ηχούν οι σειρήνες του πολέμου, με τη σύρραξη ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν να έχει προκαλεί παγκόσμια ανησυχία, αλλά η Χάποελ Ιερουσαλήμ θέλει να παίξει μπάσκετ
Στιγμιότυπο, από χτύπημα ρουκέτας σε σημείο του Τελ Αβίβ (ΦΩΤΟ REUTERS