Αθλητικά

Ο Μόργκαν προορίζεται για αντι-Γκιστ στον Παναθηναϊκό (VIDEO)

Ο Παναθηναϊκός δεν έχασε χρόνο μετά το "ναυάγιο" με τον Κένιον Μάρτιν και είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του Ρέιμαρ Μόργκαν.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Κένιον Μάρτιν χάθηκε αλλά ο Ρέιμαρ Μόργκαν είναι έτοιμος να έρθει στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό. Ο Αμερικανός φόργουορντ αγωνίστηκε στη Γερμανία με την Γκέτιγκεν και έχει ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις αφού η ομάδα του τερμάτισε στη 10η θέση.

Η χρονιά του ήταν εντυπωσιακή αφού σε 33 αγώνες είχε 16.2 πόντους και 6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Το ποσοστό του στα δίποντα είναι εξαιρετικό με 60% αλλά το τρίποντο δεν είναι το αγαπημένο του παιχνίδι. Επιχείρησε μόλις 15 τρίποντα μέσα στη σεζόν και ευστόχησε στα 3.

Ο 26χρονος φόργουορντ έχει αγωνιστεί στις Μακάμπι Ρισόν, Ιρόνι Ασκελόν, Μπαράκ Νετάνια και Πινάρ Καρσίγιακα. Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να ανακοινώσει και τη μεταγραφή του Ντι Τζέι Κούπερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα