Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Μπαλοτέλι έστειλε τον Μαντσίνι να πάει να γαμ…!

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Αφού το παιδί το… φωνάζει, πως δεν τα πάει καλά με την πειθαρχία. Νέο ατόπημα για τον Μάριο Μπαλοτέλι, καθώς η αντίδρασή του όταν ο Ρομπέρτο Μαντσίνι τον έκανε αλλαγή στο ματς της Σίτι με τη Γουέστ Χαμ ήταν κάκιστη.

Στο σαββατιάτικο ματς της Σίτι με την Γουέστ Χαμ, ο Μπαλοτέλι έγινε αλλαγή στο 69′, έχοντας χάσει σημαντικές ευκαιρίες για να πάρουν οι “πολίτες” το “διπλό”.

Σύμφωνα με την “Daily Star”, την ώρα που ο Ιταλός επιθετικός έβγαινε από τον αγωνιστικό χώρο, είπε στον προπονητή του… “fuck you”! Στη συνέχεια μουρμούρισε κάποιες βαριές κουβέντες πίσω από την πλάτη του, με τον Μαντσίνι να στρέφει το κεφάλι του αλλού.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Αγγλίας μίλησε στην συνέχεια για το περιστατικό: “Ενας παίκτης δεν είναι ποτέ ευτυχισμένος όταν γίνεται αλλαγή και αν ο Μάριο είχε σκοράρει, θα είχε μείνει στον αγωνιστικό χώρο. Εγώ είμαι ο προπονητής, εγώ αποφασίζω και δεν μπορώ να παίξω με τέσσερις επιθετικούς. Νομίζω ήταν απογοητευμένος με τις ευκαιρίες που έχασε, όχι επειδή έγινε αλλαγή”.

Πάντως ο Μπαλοτέλι θα συνεχίσει να απασχολεί τον προπονητή του, αφού αποφάσισε να φύγει από το Μάντσεστερ για δύο βδομάδες τα Χριστούγεννα, προκειμένου να είναι δίπλα στην κοπέλα του, που αναμένεται να γεννήσει εκείνο το διάστημα.

Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει ένα δεκαήμερο γεμάτο σημαντικά παιχνίδια για την ομάδα του (Ρέντινγκ. Σάντερλαντ. Νόριτς και Στόουκ)! Μάλιστα, αν το παιδί γεννηθεί νωρίτερα, υπάρχει κίνδυνος να χάσει το ματς και με τη Γιουνάιτεντ

Εκπρόσωπος των “πολιτών”, ωστόσο, έβαλε τέλος στα δημοσιεύματα, τονίζοντας ότι δεν έχουν καμία βάση: “Στην ομάδα δεν έφτασε ποτέ αίτημα του Μπαλοτέλι για ειδική άδεια μέσα στα Χριστούγεννα”, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Συνελήφθη ο οπαδός… μαϊμού της Τσέλσι!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε