Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ο Νικίτα Κουρμπάνοφ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας βρέθηκε θετικός στη χρήση κοκαΐνης

Ο Νικίτα Κουρμπάνοφ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας βρέθηκε θετικός στη χρήση κοκαΐνης
ΦΩΤΟ eurokinissi αρχείου

Θετικός στη χρήση κοκαΐνης βρέθηκε ο επί χρόνια αρχηγός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Νικίτα Κουρμπάνοφ, με την τιμωρία του να ανακοινώνεται πάντως λίγο πριν λήξει, σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ.

Ο Κουρμπάνοφ εμφανίζεται να είχε κάνει χρήση κοκαΐνης τον περασμένο Οκτώβριο, με τη ρωσική Ομοσπονδία να τον τιμωρεί σιωπηρά, με ποινή αποκλεισμού από τα παρκέ για τρεις μήνες, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί πλέον να επιστρέψει στη δράση για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Την υπόθεση σχολίασε πάντως και ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, ο οποίος ανέφερε τα εξής: «Θα αποφασίσουμε μετά από σύσκεψη όλων των μελών της διοίκησης και των χορηγών (σ.σ. για το μέλλον του). Ο Νικίτα είναι ο αρχηγός μας, περνά μια δύσκολη περίοδο. Έκανε ένα σοβαρό λάθος απογοητεύοντας τους συμπαίκτες, τους φιλάθλους και την ομάδα. Είναι ένα μάθημα για όλους. Καταδικάζουμε τη συμπεριφορά του και τιμωρήθηκε ήδη παραδειγματικά, αλλά θέλω να τονίσω πως σε όλη την καριέρα του η συμπεριφορά του ήταν υποδειγματική».

Θυμίζουμε πάντως, ότι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπως και όλες οι ρωσικές ομάδες, δεν αγωνίζονται πλέον στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις