Ο καιρός στην Σανγκάη ταλαιπώρησε ιδιαίτερα τον Νόβακ Τζόκοβιτς, καθώς χρειάστηκε να κάνει δύο φορές εμετό, εξαιτίας της έντονης υγρασίας και ζέστης που επικρατούσε, κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Γερμανό τενίστα, Γιανίκ Χανφμαν.
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, παρά την αδιαθεσία που είχε, κατάφερε να κερδίσει με 2-1 σετ των Χανφμαν και να προκριθεί στη φάση των «16» του Master της Σανγκάης, στην οποία θα αντιμετωπίσει τον Τζάουμε Μουνάρ.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πρόβλημα αντιμετώπισε και ο Γιανίκ Σίνερ, καθώς υπέφερε από κράμπες στον αγώνα του με τον Γκρίκσπουρ και αναγκάστηκε να αποσυρθεί, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί η παρουσία του στη διοργάνωση.
— José Morón (@jmgmoron) October 5, 2025
La imagen de Djokovic VOMITANDO en pista hoy por las brutales condiciones de humedad y calor en Shanghai.
Increíble que tengamos que llegar a esto pic.twitter.com/FrB8KE9ZTL
«Το έχω ξαναπεί, ισχύει το ίδιο για κάθε παίκτη που βγαίνει στο γήπεδο, αλλά είναι βάναυσο. Είναι βάναυσο όταν έχεις πάνω από 80% υγρασία κάθε μέρα. Ειδικά για όσους παίζουν κατά τη διάρκεια της ημέρας με ζέστη, με ήλιο, είναι ακόμα πιο κουραστικό. Είναι αυτό που είναι, απλά πρέπει να το αντιμετωπίσεις. Για μένα, βιολογικά είναι λίγο πιο δύσκολο», σχολίασε ο Σέρβος μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.