Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ακόμα τρία κρούσματα – Προς αναβολή το ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ακόμα τρία κρούσματα – Προς αναβολή το ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας
ΦΩΤΟ Intime

O Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως εντοπίστηκαν ακόμα τρία κρούσματα κορονοϊού στο εσωτερικό της ομάδας, φτάνοντας συνολικά τα οκτώ και το αυριανό (29/12) ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την Euroleague οδεύει προς αναβολή.

Με 8 παίκτες έχει μείνει ο Ολυμπιακός πλέον καθώς σήμερα η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ ανακοίνωσε πως εντοπίστηκαν άλλα τρία κρούσματα και πλέον συνολικά είναι οκτώ, με τα 7 να αφορούν παίκτες της ομάδας και το ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου. Μετά από αυτή τη εξέλιξη το ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την 18η αγωνιστική της Euroleague αύριο (29/12) πιθανώς να αναβληθεί, καθώς ένα κρούσμα ακόμα θα αφήσει την ομα΄δα του Γιώργου Μπαρτζώκα με λιγότερους από 8 παίκτες που είναι το ελάχιστο όριο για να διεξαχθεί ένα ματς βάση κανονισμού.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει πως σήμερα (28/12) βρέθηκαν άλλα τρία μέλη της ομάδας θετικά στον Covid 19. Ο συνολικός αριθμός ανέρχεται μέχρι στιγμής στα οκτώ κρούσματα (επτά παίκτες και ένα μέλος του σταφ). Όλα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έχουν απομονωθεί και ακολουθούν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας θα υποβληθούν σε νέους έλεγχους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις