Δευτέρα, 6 Μαΐ
15oC Αθήνα

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για την Αυστρία – Κώστας Φορτούνης: «Ο νέος προπονητής θέλει να δουλέψει στο χτίσιμο του παιχνιδιού»

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για την Αυστρία – Κώστας Φορτούνης: «Ο νέος προπονητής θέλει να δουλέψει στο χτίσιμο του παιχνιδιού»
ΦΩΤΟ intime

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για το Μιλς της Αυστρίας, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και ο Κώστας Φορτούνης μίλησε για τον ίδιο και την ομάδα.

Ο Φορτούνης έφθασε με την αποστολή του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και πριν “πετάξει” με την ομάδα για την Αυστρία, αναφέρθηκε στην κατάστασή του, αλλά και στον νέο προπονητή των Πειραιωτών, Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Οι δηλώσεις του Φορτούνη

«Έχουμε νέο προπονητή, θέλουμε να δουλέψουμε στην προετοιμασία αυτά που μας ζητάει, έτσι ώστε να είμαστε πιο δυνατοί από πέρσι και να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια.

Ο νέος προπονητής θέλει να δουλέψει πάνω στο χτίσιμο του παιχνιδιού, να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια γιατί είμαστε μεγάλη ομάδα. Όπου κι αν παίζουμε πρέπει να χτυπάμε, κάθε αγώνα, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Θέλουμε χρόνο, δεν είναι εύκολο. Κι ο προπονητής χρειάζεται χρόνο».

Για τη δική του αγωνιστική κατάσταση: «Το μόνο που είναι να κάνω είναι να δουλεύω. Πέρσι ήταν μια περίοδος, φέτος είναι μια άλλη. Συνεχίζω. Υγιής να είμαι πάνω απ’ όλα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις