Πέμπτη, 29 Φεβ.
16oC Αθήνα

Ο Ότο Ρεχάγκελ έψαλε τον εθνικό ύμνο και αποθεώθηκε 20 χρόνια μετά το Euro 2004

Ο Ότο Ρεχάγκελ έψαλε τον εθνικό ύμνο και αποθεώθηκε 20 χρόνια μετά το Euro 2004

Ο Ότο Ρεχάγκελ επέστρεψε στην Ελλάδα και αποθεώθηκε. Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 με την εθνική ποδοσφαίρου βρέθηκε στη χώρα μας, με αφορμή τη βράβευσή του από γνωστό κολέγιο.

Ο Ότο Ρεχάγκελ οδήγησε την Εθνική Ελλάδας στην κατάκτηση του Euro 2004 και θα βρίσκεται για πάντα στις καρδιές όλων των Ελλήνων.

Ο θρυλικός Γερμανός προπονητής επέστρεψε στην Ελλάδα με αφορμή τη βράβευση του από γνωστό κολέγιο, έψαλε τον εθνικό ύμνο και αποθεώθηκε από όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση.

Ο Ρεχάγκελ δήλωσε στην ΕΡΤ ότι «έρχομαι πάντα ευχάριστα στην Ελλάδα» ενώ στην ερώτηση για το τι του έχει μείνει ο Γερμάνός απάντησε ότι «αυτό που αιφνιδίασε του πάντες ήταν η επιτυχία της Ελλάδας. Πρέπει να σκεφτούμε ότι κερδίσαμε τον Ρονάλντο σε νεαρή ηλικία με όλους τους σούπερ σταρ, την Τσεχία, τη Γαλλία και αυτό εντυπωσίασε όλους τους ειδικούς».

Ο Ρεχάγκελ αποκάλυψε ότι θυμάται ακόμα τον εθνικό ύμνο τον οποίο και έψαλε, ενώ είπε και άλλη μια φράση στα ελληνικά που του έχει μείνει: «όταν έχω το απόλυτο κοντρόλ, αισθάνομαι σίγουρος».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις