Αθλητικά

Ο Παναθηναϊκός κατέβασε το λάβαρο του Ντέγιαν Μποντιρόγκα από το Τ-Center

Ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διαιτησία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να κατεβάσει από την οροφή του T-Center Athens το λάβαρο του προέδρου της Euroleague, Ντέγιαν Μποντιρόγκα.

Από το ημίχρονο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και σε ένδειξη διαμαρτυρίας, ο Παναθηναϊκός πήρε την απόφαση να κατέβει από την οροφή το λάβαρο του προέδρου της Euroleague, Ντέγιαν Μποντιρόγκα.

Ο λόγος της απόφασης ήταν η διαιτησία του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, με τους πράσινους να έχουν πολλά παράπονα.

Ο Σέρβος αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια με το “τριφύλλι” στο στήθος (1998-2002), πανηγυρίζοντας μεταξύ άλλων δύο τίτλους Euroleague (2000 και 2002).

Το τριφύλλι ηττήθηκε με 86-80 από τους Πειραιώτες και έμεινε πίσω στη μάχη για την είσοδο στα πλέι οφ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Εκουαδόρ – Γερμανία 2-1: Μεγάλη ανατροπή για τον Ισημερινό, το γκολ του Πλάτα τον έστειλε στους «32» του Μουντιάλ
Το Εκουαδόρ όχι μόνο πέτυχε τα πρώτα του γκολ στο Μουντιάλ του 2026 αλλά πήρε και το πρώτο του "τρίποντο" σε αυτό το τουρνουά, που το στείλει στην επόμενη φάση
ΦΩΤΟ reuters