Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ο Παναθηναϊκός κλείνει τον Τζέρεμι Έβανς

Ο Παναθηναϊκός κλείνει τον Τζέρεμι Έβανς

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Τζέρεμι Έβανς, προκειμένου να θωρακίσει τη θέση “4” με τον 34χρονο Αμερικανό πάουερ φόργουορντ.

Ο Παναθηναϊκός αναζητούσε εδώ κι αρκετές εβδομάδες τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Οκάρο Ουάιτ στο “4” και τον βρήκε στο πρόσωπο του Τζέρεμι Έβανς, ο οποίος πλησιάζει στους πράσινους κι ετοιμάζεται να ενισχύσει τη γραμμή ψηλών της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη.

Η μεταγραφή του πολύπειρου Αμερικανού πάουερ φόργουορντ βρίσκεται στην τελική ευθεία και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες ή και ώρες να υπάρξει οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο πρώην παίκτης των Νταρουσάφακα, Χίμκι κι Αρμάνι Μιλάνο, εφόσον υπογράψει στον Παναθηναϊκό, αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες λύσεις με το ταλέντο του και την εμπειρία του, συνθέτοντας ένα καλό δίδυμο στο “4” με τον Οκάρο Ουάιτ.

Μετά την ολοκλήρωση της υπόθεσης του Τζέρεμι Έβανς, ο Παναθηναϊκός θα αναζητήσει στην αγορά έναν γκαρντ, προκειμένου να ολοκληρώσει το ρόστερ του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις