Σάββατο, 18 Μαΐ
23oC Αθήνα

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στο Βερολίνο με Ναν και Βιλντόσα

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στο Βερολίνο με Ναν και Βιλντόσα
Eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το ματς στην έδρα της Άλμπα Βερολίνου και -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα έχει στην αποστολή του τους Κέντρικ Ναν και Λούκα Βιλντόσα.

Κέντρικ Ναν και ο Λούκα Βιλντόσα αναμένεται να ακολουθήσουν την αποστολή του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άλμπα (10/11, 21:00) στη Euroleague.

Αφού πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ο Κέντρικ Ναν φόρεσε τη φανέλα με το “τριφύλλι”, κάνοντας την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Αταμάν και δείχνοντας να έχει αγωνιστική ετοιμότητα.

Παράλληλα, ο Τούρκος κόουτς είδε τον Λούκα Βιλντόσα, να ξεπερνάει τις ενοχλήσεις. Κάτι που σημαίνει πως υπολογίζεται για το ματς με την Άλμπα Βερολίνου.

Οι δυο τους αναμένεται να μπουν στο αεροπλάνο για το Βερολίνο και ο Εργκίν Αταμάν θα κρίνει για πόση ώρα θα μπορέσει να τους χρησιμοποιήσει στο ματς της Παρασκευής (10/11, 21:00). Θυμίζουμε ότι νοκ – άουτ είναι οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, οι οποίοι έχουν κάνει και χειρουργικές επεμβάσεις.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις