Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Ο Παναθηναϊκός “τσεκάρει” τον Φερνάντο Κοστάνζα για την δεξιά πλευρά της άμυνας

Ο Παναθηναϊκός “τσεκάρει” τον Φερνάντο Κοστάνζα για την δεξιά πλευρά της άμυνας

Την προσθήκη ενός ακόμα παίκτη στο ρόστερ του φαίνεται να εξετάζει ο Παναθηναϊκός, με τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ Φερνάντο Κοστάνζα να είναι στο στόχαστρο των “πρασίνων”.

Τον 22χρονο αμυντικός Φερνάντο Κοστάναζα, που έμεινε ελεύθερος πριν από δύο εβδομάδες (2/10) από τη Μποταφόγκο, τσεκάρει ο Παναθηναϊκός που σκέφτεται την επιπλέον ενίσχυση στα δεξιά της άμυνας για δύο λόγους.

Ο πρώτος είναι ο  Φακούντο Σάντσες που δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά και ο δεύτερος είναι η απουσία του Αντονίτο. Ο Ισπανός μπακ, που αποκτήθηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου δεν έχει ξεπεράσει ακόμη σε απόλυτο βαθμό τον ιό που του δημιούργησε τη λοίμωξη του αναπνευστικού λίγες μέρες αφότου υπέγραψε στους “πράσινους”.

Από εβδομάδα, εφόσον βγουν καθαρές οι επόμενες εξετάσεις του (κι επιβεβαιωθεί πως έχει περιοριστεί ο κίνδυνος μεταδοτικότητας του ιού που τον ταλαιπωρεί), θα πάρει το”«ΟΚ” για να επιστρέψει στο Κορωπί. Αλλά ουδείς μπορεί επί του παρόντος να προβλέψει με ακρίβεια το πότε θα επιστρέψει σε φουλ δράση.

Γι’ αυτούς τους δύο λόγους οι «πράσινοι» έχουν αποφασίσει να κινηθούν και για δεξιό μπακ, με το όνομα του Κοστάνζα να είναι σε πρώτο πλάνο και την έγκριση του νέου προπονητή, Λάζλο Μπόλονι να αναμένεται.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις