Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Πελέ υποκλίθηκε στον Λιονέλ Μέσι – «Συγγνώμη που άργησα, το ταλέντο σου είναι ασυναγώνιστο»

Ο Πελέ υποκλίθηκε στον Λιονέλ Μέσι – «Συγγνώμη που άργησα, το ταλέντο σου είναι ασυναγώνιστο»
ΦΩΤΟ Intime

Ο «θρύλος» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Πελέ συνεχάρη τον Λιονέλ Μέσι για το ρεκόρ τερμάτων με την Αργεντινή στα προκριματικά του Μουντιάλ στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη που καθυστέρησε τόσο να το κάνει, λόγω της νοσηλείας του στο νοσοκομείο.

Μετά την επιτυχημένη επέμβαση αφαίρεσης όγκου στο παχύ έντερο και την πολυήμερη νοσηλεία του σε μονάδα εντατικής θεραπείας, ο Πελέ επέστρεψε στην καθημερινότητά του, με την αποθεραπεία του να κυλάει με πολύ καλούς ρυθμούς. Ο Βραζιλιάνος «θρύλος» ανάμεσα σε όσα ήθελε να κάνει ήταν και να συγχαρεί τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος στις στις αρχές Σεπτέμβρη τον είχε αφήσει πίσω στη λίστα των σκόρερ των εθνικών ομάδων της Νοτιού Αμερικής και είχε ανέβει στην απόλυτη κορυφή (79 γκολ έναντι 77).

«Γεια σου Λέο, συγγνώμη αν άργησα. Ωστόσο, δεν ήθελα να χάσω την ευκαιρία να σε συγχαρώ για ένα ακόμα ρεκόρ που έσπασες νωρίτερα μέσα στον μήνα. Το ταλέντο σου όταν παίζεις ποδόσφαιρο είναι ασυναγώνιστο. Εύχομαι να πετύχεις ακόμα περισσότερα, παρέα με τους φίλους μου, Κιλιάν Μπαπέ και Νεϊμάρ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πελέ σε ανάρτησή του στα social media, που συνόδευσε με μία φωτογραφία του Αργεντινού σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pelé (@pele)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις