Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Πέλκας παρουσιάστηκε από τη Φενέρμπαχτσε – “Καλύτερο το τουρκικό πρωτάθλημα από το ελληνικό” (pics)

Ο Πέλκας παρουσιάστηκε από τη Φενέρμπαχτσε – “Καλύτερο το τουρκικό πρωτάθλημα από το ελληνικό” (pics)

Ο Δημήτρης Πέλκας παρουσιάστηκε επίσημα από την Φενέρμπαχτσε δηλώνοντας χαρούμενος για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του, ενώ εξέφρασε και την άποψη πως το τουρκικό πρωτάθλημα είναι καλύτερο από το ελληνικό.

Η Φενέρμπαχτσε παρουσία σήμερα (16/10) τον Δημήτρη Πέλκα παραχωρώντας και σχετική συνέντευξη Τύπου, όπου ο Έλληνας άσος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός δήλωσε χαρούμενος, ενώ έβαλε ως στόχο την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή για πρώτη φορά μετά το 2014.

Σε ερώτηση δε για το αν γνωρίζει αρκετά για το τουρκικό πρωτάθλημα, δήλωσε πως έχει μιλήσει με τον Μπακασέτα και τον Τζαβέλλα που αγωνίζονται στην Αλάνιασπορ και έχει την εντύπωση πως είναι καλύτερο από την ελληνική Superleague.

Ο Δημήτρης Πέλκας μίλησε για:

Tη μεταγραφή του στην Φενέρμπαχτσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους. Εγώ από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει τίτλους».

Tην παρουσία του Ερόλ Μπουλούτ στον πάγκο: «Τον ξέρω από την Ελλάδα, μίλησα μαζί του. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής και άνθρωπος. Ελπίζω ότι θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην ομάδα. Ξέρω ότι σε αυτήν τη μεταγραφική περίοδο, η Φενέρμπαχτσε πήρε πολλούς καλούς παίκτες και θα προσπαθήσουμε να βρούμε τη χημεία μας, βήμα-βήμα. Πρέπει να παίζουμε καλύτερα σε κάθε παιχνίδι και στη συνέχεια θα δούμε τους στόχους που μπορούμε να πετύχουμε».

Tην θέση που αγωνίζεται: «Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό παιχνίδι και θα κάνω ό,τι μπορώ για να είμαι χρήσιμος στην ομάδα μου. Μπορώ να παίξω σαν νούμερο δέκα, αλλά η ανάγκη της ομάδας έρχεται πρώτη».

Tους παίκτες της ομάδας που γνωρίζει: «Υπήρξα συμπαίκτης με τον Γκάρι Ροντρίγκες και τον Τιάμ, ενώ γνωρίζω και τον Περότι. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να βγούμε πρωταθλητές, η Φενέρμπαχτσε έχει να κατακτήσει το πρωτάθλημα από το 2014».

Tο τουρκικό πρωτάθλημα: «Είναι δύσκολο, νομίζω είναι καλύτερο από το ελληνικό. Μίλησα με τον Τζαβέλλα και τον Μπακασέτα για το πρωτάθλημα».

Tα ντέρμπι στην Τουρκία: «Είμαι συνηθισμένος στην πίεση και στα ντέρμπι από τον ΠΑΟΚ οπότε δεν θεωρώ ότι θα έχω πρόβλημα. Οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε είναι παθιασμένοι, όπως και της παλιάς μου ομάδας κι ελπίζω όσο γίνεται πιο γρήγορα να έρθουν στο γήπεδο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις