Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ο Ρόις… στέλνει την Ντόρτμουντ στους “8” του Τσάμπιονς Λιγκ

Φωτογραφία REUTERS
Φωτογραφία REUTERS

Σε ένα χορταστικό ματς στην Αγία Πετρούπολη, η Ντόρτμπουντ επικράτησε με 4-2 της Ζενίτ και βρίσκεται με το… ένα πόδι στους “8” του Τσάμπιονς Λιγκ. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Γερμανούς, ο Μάρκο Ρόις, που δημιούργησε δυο τέρματα, ενώ βρήκε και μια φορά δίχτυα

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για την Ντόρτμουντ, αφού κατάφερε να προηγηθεί με το… καλημέρα, 2-0, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάρκο Ρόις. Ο Γερμανός διεθνής συμμετείχε στη φάση του γκολ του Μικχαρτιάν (4′) ενώ ένα λεπτό αργότερα χρίστηκε ο ίδιος σκόρερ, με αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή.

Ο απόλυτος αιφνιδιασμός για την Ζενίτ, που άργησε πολύ να συνέλθει, αλλά τελικά έφτασε στο 2-1 με το τέρμα του Σατόφ στο 57′ (μια φάση που ξεκινάει από λάθος του Παπασταθόπουλου). Οι Γερανοί όμως τέσσερα λεπτά αργότερα έφτασαν και σε τρίτο γκολ, με τον Ρόις να δίνει στο.. πιάτο το 3-1 στον Λεβαντόφσκι.

Οι Ρώσοι προσπάθησαν ξανά να μπουν στο παιχνίδι, πετυχαίνοντας το 2-3 με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χουλκ (69′). η βραδιά όμως ήταν της Ντόρτμουντ και του Ρόις, που στο 71′ “σέρβιρε” πάλι στον Λεβαντόφσκι, για το τελικό 2-4.

Διαβάστε ακόμα…

Οπαδοί της Ζενίτ την… έπεσαν σε αυτούς της Ντόρτμουντ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε