Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Σκότι Πίπεν «αποθέωσε» Γιάννη Αντετοκούνμπο και έριξε νέο «καρφί» στον Μάικλ Τζόρνταν

Ο Σκότι Πίπεν «αποθέωσε» Γιάννη Αντετοκούνμπο και έριξε νέο «καρφί» στον Μάικλ Τζόρνταν
youtube

Ο Σκότι Πίπεν κλήθηκε να… μαρκάρει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον συμπεριέλαβε στην κορυφαία πεντάδα του, ενώ δεν παρέλειψε να ρίξει ένα νέο “καρφί” προς τον Μάικλ Τζόρνταν, κάτι που συνηθίζει το τελευταίο διάστημα.

Ο Σκότι Πίπεν συνεχίζει να προμοτάρει το βιβλίο με την βιογραφία του. Ο θρύλος των Σικάγο Μπουλς και εκ των κορυφαίων αμυντικών στην ιστορία του ΝΒΑ κλήθηκε να σχολιάσει το πως θα μπορούσε κάποιος να σταματήσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον “Greek freak”.

“Πρέπει να τον απομακρύνεις από τη ρακέτα. Έξω από το “ζωγραφιστό”. Αυτή πρέπει να είναι η πρώτη δουλειά σου. Σε καμία περίπτωση εύκολη. Είναι σίγουρα ένας κυρίαρχος παίκτης. Μου θυμίζει αρκετά τον Σακ. Αλλά θα πρέπει να πω ότι μπορεί να απειλήσει από μεγαλύτερη απόσταση σε σχέση με τον Σακ.

Νομίζω ότι πρέπει, χρησιμοποιώντας τη δύναμη σου, να τον σπρώξεις όσο πιο μακριά γίνεται. Αλλά εγώ δεν θα ήμουν ο τύπος που θα μάρκαρε τον Giannis. Είναι πολύ μεγάλος για εμένα. Εγώ θα ήμουν στις βοήθειες. Πρέπει να βάλεις ένα μεγάλο κορμί πάνω του. Όπως ο Χόρας, ο Ντένις Ρόντμαν. Χρειάζεται έναν ψηλό” ανέφερε, ενώ τόνισε ακόμα: “Πάντα θαύμαζα τον τρόπο, με τον οποίο αγωνιζόταν ο Γιάννης, την πρόοδο που δείχνει κάθε χρόνο και το ότι δεν φοβάται να εκτεθεί. Τον είδαμε να σουτάρει airballs σε βολές, αλλά δεν τα παράτησε. Δεν έχει κρυφτεί από τίποτα, αντιθέτως έχει αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση”.

Μάλιστα, στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε σε Γάλλο δημοσιογράφο, διάλεξε την καλύτερη πεντάδα όλων των εποχών και συμπεριέλαβε σε αυτή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, έστω και… σε δεύτερο χρόνο.

“Θα έπαιρνα τον εαυτό μου, τον Μάικλ Τζόρνταν, τον Μάτζικ Τζόνσον” τόνισε αρχικά, πριν κάνει παύση για λίγα δευτερόλεπτα πριν προσθέσει: “Με βάση το πώς παίζεται το παιχνίδι σήμερα, όπου δεν υπάρχουν θέσεις, δώσε μου τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ. Θέλω να μείνω με τους παλιούς παίκτες. Και θα πάρω τον Σακίλ Ο’Νιλ, έχω πολλή επίθεση”. Την στιγμή ωστόσο που τελείωσε την πρότασή του, άλλαξε αμέσως γνώμη:

“Ξέρεις κάτι; Ξεφορτώσου τον Μπάρκλεϊ, Δώσε μου τον Γιάννη (σ.σ Αντετοκούνμπο). Θέλω τον Γιάννη στο 4 και τον Σακ στο 5”.

Ο Ινδιάνος βρέθηκε οκτώ φορές στην καλύτερη αμυντική 5άδα του ΝΒΑ και δύο στην δεύτερη, αλλά δεν αναδείχθηκε ποτέ… κορυφαίος. Ο Πίπεν είχε και σε αυτό μια απάντηση, ρίχνοντας για μια ακόμα φορά “λίγο… φαρμάκι για τον Μάικλ Τζόρνταν.

”Μάλλον όσοι ψήφιζαν, ήταν πολύ απασχολημένοι με το να βλέπουν τον Μάικλ Τζόρνταν”, τόνισε. Θυμίζουμε ότι από τη στιγμή που ο Σκότι Πίπεν έβγαλε στην κυκλοφορία το βιβλίο του, δεν χάνει ευκαιρία και “καρφώνει” τον… Αέρινο, σχεδόν σε κάθε δήλωση του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις