Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Ο Στεφ Κάρι «γλέντησε» τους Μπόστον Σέλτικς και τον Λεμπρόν Τζέιμς στα ESPY’s

Ο Στεφ Κάρι «γλέντησε» τους Μπόστον Σέλτικς και τον Λεμπρόν Τζέιμς στα ESPY’s
ΦΩΤΟ Reuters

Μετά τον τίτλο του πρωταθλητή με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, ο Στέφ Κάρι ανέλαβε να παρουσιάσει τα βραβεία του ESPN (ESPY’s) και δεν έχασε την ευκαιρία για αστεία κατά των αντιπάλων του.

Ανάμεσά τους και ο Γκραντ Γουίλιαμς των Μπόστον Σέλτικς, που έδωσε το “παρών” στην εκδήλωση και άκουσε τον Κάρι να λέει: «Γκραντ Γουίλιαμς. Σε βλέπω. Είναι υπέροχο που σε βλέπω ξανά. Ξέρω ότι σου αρέσει αυτό το χρώμα, μπορεί να στο δανείσω όταν τελειώσω. Ίσως σε αφήσω να φορέσεις και ένα δακτυλίδι». Στο ξεκίνημα δε, ο ηγέτης των Γουόριορς ανέφερε: “Είμαι ο Στεφ Κάρι, περήφανος σύζυγος της Αΐσα Κάρι, περήφανος γιος του Ντελ Κάρι και περήφανος πατέρας των… Μπόστον Σέλτικς”.

Ο Κάρι δεν ξέχασε όμως και τους Λος Άντζελες του Λεμπρόν Τζέιμς. Απευθυνόμενος στους τροπαιούχους του Super Bowl Λ.Α. Ραμς, τόνισε: «Είναι ωραίο να βλέπεις μία ομάδα της περιοχής να επενδύει σε σούπερ σταρ και να αποδίδει». Αιχμή άφησε όμως και για τον ίδιο τον “Βασιλιά”, ο οποίος και είχε βρεθεί στη θέση του το 2007, αλλά μετά από χαμένο πρωτάθλημα. «Αφού έχασε στους τελικούς του ΝΒΑ, οπότε σωστά το μαντέψατε. Αυτό που κάνω είναι καλύτερο».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ESPN (@espn)

Στο τρολάρισμα πήρε μέρος όμως και ο Ντρέιμοντ Γκριν, ο οποίος διέκοψε κάποια στιγμή τον παρουσιαστή Κάρι για να πει: «Καλωσήρθατε στο “Σόου του Ντρέιμοντ Γκριν”, είμαστε live από το Λος Άντζελες, πόλη επτά επαγγελματικών ομάδων και των Κλίπερς».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις