Κυριακή, 16 Ιουν.
30oC Αθήνα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρίχνεται τη Δευτέρα στη μάχη του Roland Garros

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρίχνεται τη Δευτέρα στη μάχη του Roland Garros
Reuters

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ξεκινήσει την προσπάθειά του στο Roland Garros αντιμετωπίζοντας τον Ούγγρο, Μάρτον Φούτσοβιτς (νο53 στον κόσμο).

Τον Μάρτον Φούτσοβιτς θα κληθεί ν’ αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στη φετινή του πρεμιέρα στο Roland Garros. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας είναι στο κάτω μέρος του ταμπλό, και στο ίδιο τέταρτο με τους Αντρέι Ρούμπλεφ και Κάρλος Αλκαράθ.

Οι δυο τους θα αγωνιστούν τη Δευτέρα (27.05), έχοντας τεθεί αντιμέτωποι μόλις μια φορά. Ήταν πριν 5 χρόνια στους “32” της Βαρκελώνης, όταν και ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε επικρατήσει με 6-3, 6-4 για να δώσει συνέχεια στις προσπάθειές του στο 500άρι τουρνουά.

Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο γύρο τον νικητή του ζευγαριού του Λάσλο Τζέρε (No52) με τον Ντάνιελ Αλτμάιερ (Νο83).

Η Μαρία Σάκκαρη από την πλευρά της θα τεθεί αντιμέτωπη με την Βαρβάρα Γκρατσέβα (Νο82) είτε την Δευτέρα (27.05), είτε την Τρίτη. Η νικήτρια του αγώνα θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο γύρο την νικήτρια του ζευγαριού της Μπερνάρντα Περα (Νο70) με την Νάο Χιμπίνο (Νο96).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις