Αθλητικά

Ο Θοδωρής Τσελίδης έφτασε Ελλάδα με το χάλκινο μετάλλιο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Θοδωρής Τσελίδης έφτασε το απόγευμα της Παρασκευής (2/08/24) στην Αθήνα με το χάλκινο μετάλλιο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, με πλήθος κόσμου να συγκεντρώνεται στο Ελ. Βενιζέλος προκειμένου να τον υποδεχτεί και να τον συγχαρεί για τη σπουδαία επίδοση του.

Ο Θοδωρής Τσελίδης κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, με τον 27χρονο τζουντόκα να γνωρίζει την αποθέωση κατά την άφιξη του στην χώρα μας. Αρκετά άτομα βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για να δουν από κοντά τον ίδιο, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, αλλά και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά να δίνουν το παρών.

Ο Θοδωρής Τσελίδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο τζούντο στην κατηγορία 90 κιλών στους άνδρες, με τον Έλληνα τζουντόκα να ανεβαίνει για πρώτη φορά στην καριέρα του στο βάθρο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Champions League: Η Μπαρτσελόνα «επέζησε» από το συγκλονιστικό ματς του Μπριζ με αυτογκόλ του Τζόλη – 4η ήττα για Μπενφίκα και Άγιαξ
Απίστευτο ματς στο Βέλγιο, με την Μπαρτσελόνα να γλιτώνει από νέα ήττα. Ακυρώθηκε γκολ της Μπριζ στο 90' - Όλα τα αποτελέσματα τη βραδιάς (05.11.2025) που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της League Phase
ΦΩΤΟ Reuters