Αθλητικά

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πανηγύρισε με τους παίκτες της Νότιγχαμ Φόρεστ τη μεγάλη νίκη επί της Άστον Βίλα

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για το "τρίποντο" της Νότιγχαμ Φόρεστ
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με μία απίθανη ανατροπή στο φινάλε τους εντός έδρας αγώνα της με την Άστον Βίλα, η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε με 2-1 και έκανε χαρούμενο τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ κάνει… όνειρα για Champions League, αφού ανέβηκε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στην Premier League, πάνω από τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης περίμενε τους ποδοσφαιριστές του στον διάδρομο της φυσούνας του Σίτι Γκράουντ για να τους υποδεχτεί και να τους συγχαρεί.

Ο ισχυρός άνδρας της Νότιγχαμ Φόρεστ αγκάλιασε τον προπονητή της ομάδας, Νούνο Εσπίριτο Σάντο αλλά και τους παίκτες της ομάδας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα