Δευτέρα, 6 Μαΐ
22oC Αθήνα

Οι επιχειρηματίες που βάζουν 600.000 στον ΟΦΗ

Οι επιχειρηματίες που βάζουν 600.000 στον ΟΦΗ

Χωρίς την παρουσία του προέδρου της διοικούσας επιτροπής, Νίκου Μαχλά, πραγματοποιήθηκε στο “Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο” η γενική συνέλευση του ΟΦΗ, στην οποία έγινε γνωστό ποιοι επιχειρηματίες είναι διατεθειμένοι να βάλουν χρήματα στο σύλλογο.

Πρόκειται για τους Σηφάκη, Καράτζη, Τσακαλάκη, Σαπουνάκη, Παπακαλιάτη, Πολεμαρχάκη, Μανωλιδάκη, οι οποία γνωστοποίησαν την πρόθεση τους να εμπλακούν στα διοικητικά της ομάδας του Ηρακλείου και να δώσουν 600.000 ευρώ για τη συμμετοχή του ΟΦΗ στη Γ’ Εθνική.

Εξήγησαν ότι το ποσό αυτό αφορά τη συμμετοχή του ΟΦΗ στη Γ’ Εθνική και πως αν η ομάδα ανέβει στη Β’ Εθνική, θα δώσουν επιπλέον χρήματα.

Παράλληλα, εξελέγη το νέο διοικητικό συμβούλιο που θα ”τρέξει” τα θέματα της ομάδας. Πρόεδρος είναι και πάλι ο Ανδρέας Μανουσάκης, αντιπρόεδρος ο Γιάννης Φασομυτάκης και μέλη οι: Αντώνης Κουτάντος, Βασίλης Κλάδος, Παναγιώτης Αντωνακάκης, Παναγιώτης Σπυριδάκης, Νίκος Σπαθαράκης, Αντώνης Κοτσυφάκης, Κώστας Βαρβεράκης και Αριστείδης Λεβεντάκης.

Σε περίπου είκοσι ημέρες -όπως ορίζει ο νόμος- θα γίνει και νέα γενική συνέλευση και σε αυτή θα ανακοινωθεί σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν ο ΟΦΗ, όπως και τα μέλη του διοικητικού σχήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε