Αθλητικά

Οι φίλαθλοι της Γαλατασαράι έκαναν τη νύχτα μέρα με βεγγαλικά έξω από το ξενοδοχείο της Λίβερπουλ

Οι δύο τους θα παίξουν για τη 2η αγωνιστική του Champions League

Η Λίβερπουλ θα ψάξει τη δεύτερη νίκη της στο Champions League κόντρα στην Γαλατασαράι (30/09/25, 22:00) στην Τουρκία έχοντας περάσει μία δύσκολη νύχτα, καθώς ορισμένοι φίλαθλοι των γηπεδούχων έριξαν βεγγαλικά αργά το βράδυ έξω από το ξενοδοχείο των κόκκινων.

Είναι κάτι που συνηθίζεται πριν τα μεγάλα παιχνίδια με τους φίλους της Γαλατασαράι να το παρακάνουν, καθώς έριξαν εκατοντάδες πυροτεχνήματα για να χαλάσουν τον ύπνο των παικτών της Λίβερπουλ.

Η ομάδα του Σλοτ έχει εμπειρία σε μεγάλα παιχνίδια και είναι δύσκολο να επηρεαστεί από αυτό το γεγονός, όμως προέρχεται από ήττα στην Premier League και σίγουρα δε θέλει να έχει και δεύτερο σερί άσχημο αποτέλεσμα.

 

Η Λίβερπουλ την 1η αγωνιστική του Champions League είχε κερδίσει την Ατλέτικο με σκορ 3-2, ενώ οι Τούρκοι ηττήθηκαν από την Άιντραχτ με σκορ 5-1. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα