Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έγινε γνωστό ότι έπαθε ρήξη χιαστού στο ντεμπούτο του στην Bundesliga με την Ντόρτμουντ και οι παίκτες του ΠΑΟΚ του αφιέρωσαν το γκολ του Δημήτρη Πέλκα, το οποίο έφερε την ισοφάριση ενάντια στον Ατρόμητο.
Ο Πέλκας με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-1 στο Περιστέρι και στη συνέχισε έτρεξε στον πάγκο του ΠΑΟΚ για να σηκώσει και να φιλήσει τη φανέλα που είχαν φτιάξει οι άνθρωποι «δικεφάλου του Βορρά», που έγραφε «Περαστικά Κωνσταντέλια», για να χαρίσουν μία συγκινητική στιγμή, μετά το σοκαριστικό τραυματισμό του Έλληνα ποδοσφαιριστή.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο μεγάλος άτυχος πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου και θα χάσει τη φετινή σεζόν, η οποία θα ήταν η πρώτη του με τη φανέλα της Ντόρτμουντ.

Ο Κωνσταντέλιας έχει στο πλευρό του όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς ανέκαθεν ήταν από τους πιο αγαπητούς παίκτες του κοινού και αυτό φάνηκε και από το χειροκρότημα στο Περιστέρι τη στιγμή της αφιέρωσης.