Αθλητικά

Ολυμπιακός – Άλμπα Βερολίνου: Χάνει και τους Γερμανούς ο Χασάν Μάρτιν

Τις υπηρεσίες του Χασάν Μάρτιν θα στερηθεί ο Ολυμπιακός και στον αυριανό αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου (26.10 / 21:30) για την 6η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Χασάν Μάρτιν δεν θα αγωνιστεί στο Ολυμπιακός – Άλμπα Βερολίνου, καθώς οι ιατροί των Πειραιωτών τον εξέτασαν και διαπίστωσαν ότι ο Αμερικανός ψηλός υπέστη υποτροπή στα γόνατά του, τα οποία μάζεψαν ξανά υγρό

Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε αφήσει τον Μάρτιν εκτός 12άδας και στον αγώνα με τον Ηρακλή, λόγω των συγκεκριμένων ενοχλήσεων.

Σχετικά με τον Κώστα Παπανικολάου, τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα. Ο παίκτης του Ολυμπιακού χτύπησε στα πρώτα λεπτά του ματς με τον «γηραιό» και δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο το αν θα αγωνιστεί κόντρα στους Γερμανούς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Πόπη Δομάζου: «Δεν εμπορευόμαστε το όνομα “Μίμης Δομάζος”, ασκούμε νόμιμο δικαίωμα και την επιθυμία του»
«Την διαδικασία κατάθεσης αίτησης κατοχύρωσης και προστασίας του ονόματος, είχε εκκινήσει ο πατέρας μου πριν 1,5 περίπου χρόνο και εμείς απλώς την ολοκληρώσαμε» απαντά στην αδερφή της η Πόπη Δομάζου
Πόπη Δομάζου - Μίμης Δομάζος 1