Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Άρης 3-0: Έτοιμοι οι Πειραιώτες για τα προκριματικά του Champions League

Ολυμπιακός – Άρης 3-0: Έτοιμοι οι Πειραιώτες για τα προκριματικά του Champions League

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Άρη με 3-0 σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έδειξε ότι είναι έτοιμη ενόψει του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα του για το Β’ γύρο του Champions League με τη Νέφτσι Μπακού (21/7).

Οι Μαντί Καμαρά, Εμβιλά και Ραντζέλοβιτς πέτυχαν τα γκολ των Πειραιωτών. Από την πλευρά του, ο Άρης έδειξε καλό πρόσωπο επιθετικό, έχοντας δύο δοκάρια, ωστόσο είχε αρκετά θέματα στα μετόπισθεν ενόψει του ς αγώνα με την Αστάνα (22 Ιουλίου) για το Β’ γύρο του Conference League.

Ο αγώνας:

Η πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι σημειώθηκε στο 18′ κι άνηκε στον Άρη, με τον Σάσα να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Τζολάκη, μετά από ωραίο γύρισμα του Μαντσίνι.

Οι Θεσσαλονικείς συνέχισαν να είναι πιο επικίνδυνοι με την μπάλα στα πόδια κι απείλησαν ξανά στο 30’, μετά από πολύ ωραίο συνδυασμό των Σάκιτς, Μαντσίνι, Γκάμα και πλασέ του τελευταίου που χτύπησε ξανά στο οριζόντιο δοκάρι του Τζολάκη.

Ο Άρης είχε τα δοκάρια, αλλά ο Ολυμπιακός τα γκολ. Οι Πειραιώτες ήταν εξαιρετικά αποτελεσματικοί και σημείωσαν δύο γκολ πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο 37′ ο Καμαρά έκανε το 1-0 με εντυπωσιακή κεφαλιά, έπειτα από εξαιρετική σέντρα του Ραντζέλοβιτς

Ο Ολυμπιακός συνέχισε με το πόδι στο… γκάζι μετά το πρώτο γκολ κι έφτασε και στο 2-0 στο 42’, μετά από εξαιρετική μπαλιά του Ελ Αραμπί με δεξιό εξωτερικό φάλτσο και θαυμάσια εκτέλεση του Εμβιλά με τη μία.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πέδρο Μαρτίνς άλλαξε το σύστημα σε 4-4-2, περνώντας στο παιχνίδι τους γκιμπού Καμαρά, Λαλά και Χασάν.

Οι Θεσσαλονικείς έχασαν άλλη μία ευκαιρία με τον Μήτρογλου στο 59’, όμως ο Τζολάκης έδειξε πολύ καλά αντανακλαστικά κι απέκρουσε.

Στο 78′ ο Πιέρ Κουντέ με μία εντυπωσιακή ατομική ενέργεια, πέρασε τρεις αντιπάλους και γύρισε την μπάλα προς τον Ραντζέλοβιτς, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-0. 

 Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τζολάκης απέκρουσε ξανά το πλασέ του Μήτρογλου με το αριστερό, στην τελευταία καλή φάση του αγώνα.

Διαιτητής: Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Ανδρούτσος (46’ Λαλά), Σεμέδο (65’ Μπα), Παπασταθόπουλος (79’ Παπαδόπουλος), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά (79’ Σουρλής), Μπουχαλάκης (65’ Κουντέ), Μαντί Καμαρά (46’ Αγκιμπού Καμαρά), Ραντζέλοβιτς (79’ Τσούμιτς), Μασούρας (46’ Χασάν), Ελ Αραμπί (65’ Βρουσάι).

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Ντένις, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μπεναλουάν (83’ λ. τρ. Ασλανίδης), Σάκιτς (90′ Σάλιαρης), Ματίγια (54’ Μπρούνο), Σάσα (70’ Χαΐροβιτς), Μαντσίνι (70’ Μάνος), Ματέο Γκαρσία (70’ Γκάνεα), Μπρούνο Γκάμα (54’ Μήτρογλου), Μπερτόλιο (54’ Τζέγκο).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις