Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Άρης 3-1 ΤΕΛΙΚΟ: Ακάθεκτοι προς τον τίτλο οι “ερυθρόλευκοι”

Ολυμπιακός – Άρης 3-1 ΤΕΛΙΚΟ: Ακάθεκτοι προς τον τίτλο οι “ερυθρόλευκοι”
Intime.gr

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης», μετά από 94 μέρες από το τελευταίο του παιχνίδι στο Φάληρο. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους, που θα τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του φετινού τίτλου στη Superleague.

Επέστρεψε στο “Καραϊσκάκης” μετά από τρεις μήνες και το έκανε με νίκη. Το 2x2 στα play off της Superleague έκανε ο Ολυμπιακός, που επικράτησε του Άρη με 3-1. Δυο γκολ και ασίστ από τον Καμαρά, που… καθάρισε την μπουγάδα για τους Πειραιώτες.

Ο Μαντί Καμαρά τα… έκανε όλα και έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη με 3-1, για τη δεύτερη αγωνιστική των play off των Superleague. Δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά (!) και ασίστ από τον Αφρικανό. Ο Ιντέγε σκόραρε κόντρα στην παλιά του ομάδα. Ο Κουέστα απέκρουσε εκτέλεση πέναλτι του Φορτούνη.

Την επόμενη (3η) αγωνιστική των play off, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο “αιώνιο” ντέρμπι της Superleague, ενώ ο Άρης θα παίξει στην έδρα της ΑΕΚ, λίγες ημέρες πριν τον επαναληπτικό των δύο ομάδων για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

 

Παρακολουθήσατε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις