Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο: Να κάνει νέο βήμα προς τα play off της Euroleague

Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο: Να κάνει νέο βήμα προς τα play off της Euroleague
Intime.gr

Ο Ολυμπιακός καλείται να βάλει στην… άκρη τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο (21:45, NewsIt.gr, Novasports Prime) με σκοπό να συνεχίσει το νικηφόρο σερί που θα τον εδραιώσει στις θέσεις που οδηγούν στα play off της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Κυπελλούχο Ιταλίας, Αρμάνι Μιλάνο, σε μια… δύσκολη “αποστολή” για την 27η αγωνιστική της Euroleague.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είχε επικρατήσει άνετα στο Μιλάνο (72-93) και θα επιδιώξει να το επαναλάβει στο ΣΕΦ, προκειμένου να ανεβάσει το ρεκόρ της στο 15-9. Έτσι, με δέκα αγώνες να απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της Euroleague, ο Ολυμπιακός θα έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα για την παρουσία του στα play off, ψάχνοντας ένα καλό πλασάρισμα.

Μοναδικός απόντας από τους Πειραιώτες -έπειτα από επιλογή του Γιώργου Μπαρτζώκα- θα είναι ο Μιχάλης Λούντζης, ο οποίος έχει ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για το αυριανό (25.02.2022) παιχνίδι με την Τουρκία στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Αρμάνι Μιλάνο του Έτορε Μεσίνα (ρεκόρ 17-7) μετράει επτά νίκες στα τελευταία οκτώ παιχνίδια και έχει παρόμοιους στόχους με τους “ερυθρόλευκους”. Στην αποψινή αναμέτρηση αναμένεται να επιστρέψει στη… δράση, μετά από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού στο μετατάρσιο, ο Ντίνος Μήτογλου.

Οι δύο ομάδες κοντράρονται για 25η φορά στην ιστορία τους από το 1996. Ο Ολυμπιακός έχει επικρατήσει σε δεκαέξι παιχνίδια και η Αρμάνι σε οκτώ. Στις “μάχες” επί ελληνικού εδάφους, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ρεκόρ 10-2. Η τελευταία νίκη της ιταλικής ομάδας στο ΣΕΦ είχε γίνει στις 20 Οκτωβρίου του 2018.

Διαιτητές του αγώνα είναι οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Γκίτας Βίλιους (Λιθουανία) και Μίλαν Νέντοβιτς (Σλοβενία).

Το πρόγραμμα της ημέρας στη Euroleague

19:30 Αναντολού Εφές – Μακάμπι (Novasports 4)

20:00 Ζάλγκιρις – Ρεάλ Μαδρίτης (Novasports 5)

20:00 Μπάγερν – ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Novasports 2)

21:30 Μπασκόνια – Ούνικς Καζάν (Novasports Start)

21:45 Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο (Novasports Prime)

22:00 Βιλερμπάν – Άλμπα Βερολίνου (Novasports 4)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις