Αθλητικά

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης «χρυσώνει» τους παίκτες για την πρόκριση στον τελικό του Conference League

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μια… ανάσα από την πρόκρισή του στον τελικό του Conference League, μετά τη νίκη του με 4-2 στην έδρα της Άστον Βίλα και ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να δώσει ένα έξτρα κίνητρο, με το ανάλογο πριμ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προανήγγειλε τεράστιο πριμ στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό του Conference League.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega TV, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα «χρυσώσει» τους ποδοσφαιριστές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, σε περίπτωση που προκριθούν στον «μεγάλο» αγώνα της OPAP Arena.

Θυμίζουμε ότι ο τελικός στο γήπεδο της ΑΕΚ έχει οριστεί να γίνει την 29η Μαΐου, με την Φιορεντίνα να έχει προκριθεί από την Τετάρτη (08.05.2024).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα