Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Γιώργος Μπαρτζώκας: «Ελπίζω ότι ο Τόμας Γουόκαπ θα αγωνιστεί στο Final 4»

Ολυμπιακός – Γιώργος Μπαρτζώκας: «Ελπίζω ότι ο Τόμας Γουόκαπ θα αγωνιστεί στο Final 4»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Λαυρίου στην Basket League με το “μυαλό” και στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας, που ακολουθεί στις 18 Φεβρουαρίου, με τον ημιτελικό κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε έτσι και για τα δύο παιχνίδια στην ΕΡΤ και δεν έκρυψε την αισιοδοξία του ότι θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί και ο Τόμας Γουόκαπ, που επανέρχεται από τραυματισμό.

Οι δηλώσεις του Μπαρτζώκα

Για την νίκη κόντρα στο Λαύριο και τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας: «Την Παρασκευή ο στόχος είναι να κερδίσουμε και θα ετοιμαστούμε για αυτό. Απέναντι στο Λαύριο ήμασταν χαλαροί στο πρώτο μέρος. Είναι κάτι που συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη. Παίξαμε πιο σοβαρά στο δεύτερο και κερδίσαμε άνετα. Έχουμε 3-4 προπονήσεις ακόμα. 

Για τον Φαλ που έπαιξε στο τέλος: «Ο Φαλ ήθελα να παίξει περίπου 10′, θέλαμε να μοιράσουμε τον χρόνο, υπάρχει επιβάρυνση. Ο Φαλ είναι ένα κορμί 2,21 μέτρων, θέλει περισσότερη αποκατάσταση. Όταν μπήκε, ήταν πολύ καλός. 
Δεν χρησιμοποίησα κανένα τρικ όταν μίλησα στους παίκτες στο ημίχρονο, μόνο για μπάσκετ μιλάμε».

Για τον Ουόκαπ και την συμμετοχή του στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας: «Ας ελπίσουμε. Δείχνει πρόοδο στον τραυματισμό του. Δεν μπορώ να σας πω 100% σίγουρα. Ελπίζω πως θα είναι».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις