Συμβαίνει τώρα:
Φωτιά στην Παλλήνη δίπλα στην Αττική Οδό
Αθλητικά

Ολυμπιακός: «Η Λίβερπουλ θέλει τον Αγκιμπού Καμαρά που κοστίζει 20 εκατ. λίρες» σύμφωνα με τη Mirror

Στο στόχαστρο ομάδων της Premier League, ανάμεσα στις οποίες και η Λίβερπουλ, φέρεται να βρίσκεται ο άσος του Ολυμπιακού, Αγκιμπού Καμαρά σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mirror».

Οι καταπληκτικές εμφανίσεις του Αγκιμπού Καμαρά στην πρώτη του χρονιά στον Ολυμπιακό, έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων. Συγκεκριμένα ο 20χρονος άσος των Πειραιωτών έχει πέραση στην Premiee League καθώς όπως αναφέρει η Mirror, Λίβερπουλ, Νιουκάστλ και Λέστερ είναι οι τρεις ομάδες που τον τσεκάρουν.

«Ο Αγκιμπού είναι η αποκάλυψη του Ολυμπιακού και δείχνει έτοιμος να γίνει ο επόμενος Αφρικανός που θα πάει στην Premier League, καθώς πολλές ομάδες συνδέονται μαζί του. Ανάμεσά τους η Λίβερπουλ, η Λέστερ και η Νιούκαστλ, που φέρονται να… μάχονται για την υπογραφή του πολυσύνθετου άσου», αναφέρει το δημοσίευμα, που προσθέτει πως ο Καμαρά κοστολογείται στα 20 εκατ. λίρες (24 εκατ. ευρώ περίπου). 

AGIBOU KAMARA MIRROR

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Το Ευρωμπάσκετ Γυναικών στην ΕΡΤ
Η Εθνική Γυναικών δίνει το «παρών» στη διοργάνωση, με τους αγώνες να πραγματοποιούνται στο ΣΕΦ απέναντι στις Γαλλία, Τουρκία και Ελβετία, με στόχο μια δυναμική παρουσία και πρόκριση στη φάση των νοκ άουτ
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ