Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Η Τορίνο στο «κόλπο» για Σεμέδο, επιμένει η Γουλβς, παρακολουθεί η Μπενφίκα

Ολυμπιακός: Η Τορίνο στο «κόλπο» για Σεμέδο, επιμένει η Γουλβς, παρακολουθεί η Μπενφίκα
ΦΩΤΟ Intime

Ενδιαφέρον από πλευράς Τορίνο προέκυψε για τον Πορτογάλο στόπερ του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο, την ώρα που η Γουλβς δεν το βάζει… κάτω και ψάχνει τρόπο να γίνει η μετεγγραφή, ενώ σιγή ιχθύος τηρεί η Μπενφίκα.

Η Τορίνο είναι η νέα προσθήκη στο γκρουπ των ομάδων που ενδιαφέρονται για τον Ρούμπεν Σεμέδο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, υπήρξε διερευνητική κρούση από την «γκρανάτα» προς τον Ολυμπιακό, που έχει ορίσει τιμή πώλησης τα 10 εκατ. ευρώ για τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό.  Στην Τορίνο θα ήθελαν τον παίκτη δανεικό με οψιόν αγοράς, αλλά ο Ολυμπιακός φαίνεται πως δεν συζητάει άλλο ενδεχόμενο πέραν της πώλησης στο ποσό που έχει ορίσει.

Από εκεί και πέρα η Γουλβς ψάχνει τρόπο να βγάλει άδεια εργασίας στον Σεμέδο και να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο της αγγλικής γραφειοκρατίας ώστε να γίνει η μεττεγραφή, αφού δεν έχει εγκαταλείψει σε καμία περίπτωση την εν λόγω υπόθεση, ενώ η τρίτη ενδιαφερόμενη, που είναι η Μπενφίκα, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν τελικά θα κινηθεί για τον Σεμέδο και πόσα χρήματα σκοπεύει να δώσει.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις