Αθλητικά

Ολυμπιακός: “Καυτός” Ελ Αραμπί τον οδήγησε στον τίτλο

Ο Ολυμπιακός “σφράγισε” και μαθηματικά τον τίτλο μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ, με τον Ελ Αραμπί να σκοράρει σε δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι και να φθάνει τα 27 γκολ στη σεζόν.

Ο Μαροκινός επιθετικός πραγματοποιεί μία ιστορική σεζόν με τη φανέλα των “ερυθρόλευκων” και ήδη έχει περάσει στη δεύτερη θέση των σκόρερ με τα περισσότερα γκολ σε μία αγωνιστική περίοδο.

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Πρώτοι και καλύτεροι! Πρωταθλητές με “περίπατο” στο ΟΑΚΑ οι Πειραιώτες

Με το τέρμα του κόντρα στην ΑΕΚ, ο Ελ Αραμπί ξεπέρασε και τον Ίλια Ίβιτς της σεζόν 1997-98 και πλέον βρίσκεται πίσω μόνο από τον θρυλικό Λάγιος Ντέταρι, ο οποίος και είχει πετύχει 30 γκολ σε 53 αγώνες τη σεζόν 1988-89.

Έγινε “45άρης” ο Ολυμπιακός! Δύο χρόνια μετά ξανά πρωταθλητής

Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Μαρτίνς όμως, έχει μπροστά του ακόμη τουλάχιστον 8 ματς (σε play off, Κύπελλο Ελλάδας και Europa League) για να τον ξεπεράσει κι αυτόν.

Οι κορυφαίοι σκόρερ του Ολυμπιακού σε μία σεζόν

1988-89: Λάγιος Ντέταρι 30 γκολ (σε 53 αγώνες)

2019-20: Ελ Αραμπί 27 γκολ (σε 43 αγώνες)

1997-98: Ίλια Ίβιτς 26 γκολ (σε 39 αγώνες)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ολυμπιακός: 13.000 εισιτήρια «έφυγαν» για τον τελικό Κυπέλλου, μέχρι το βράδυ του Σαββάτου η διάθεση στους κατόχους διαρκείας
Μετά την ολοκλήρωση της διάθεσης στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση και για τους υπόλοιπους φιλάθλους των Πειραιωτών
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού αναμένεται να εξαφανίσουν τα εισιτήρια που τους αναλογούν για το ματς του ΟΑΚΑ (ΦΩΤΟ KLODIAN LATO