Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός: “Κλείνει” ο Βερδού! (VIDEO)

Ολυμπιακός: “Κλείνει” ο Βερδού! (VIDEO)

Δεδομένη θεωρούν την μετεγγραφή του Γιοάν Βερδού στον Ολυμπιακό τα ισπανικά ΜΜΕ που τονίζουν πως ο πρώην άσος του Εσπανιόλ θα υπογράψει για 3 ή 4 χρόνια στους Πειραιώτες.

Έτοιμος να κάνει την πρώτη του μεγάλη φετινή μετεγγραφή είναι ο Ολυμπιακός. Ο Γιοάν Βερδού βρίσκεται στην Ελλάδα και σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ θα φορέσει τη φανέλα των νταμπλούχων Ελλάδας είτε για 3 χρόνια είτε για 4 χρόνια.

Επιθυμία του πρώην μέσου των Μπαρτσελόνα Β, Λα Κορούνια και Εσπανιόλ ήταν συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2017, ωστόσο ο Ολυμπιακός του προσέφερε αρχικά 3ετές συμβόλαιο, με ετήσιες απολαβές που έφταναν τα 1.500.000 ευρώ.

Αυτά τα χρήματα δεν φαίνεται πως μπορεί να τα ακολουθήσει η Μπέτις, η οποία επίσης διεκδικούσε τον ποδοσφαιριστή. Ο Βερδού βρισκόταν και στο “στόχαστρο” της Βιγιαρεάλ, με την οικογένειά του να πιέζει για την περίπτωση του “κίτρινου υποβρυχίου” επειδή βρίσκεται κοντά στο σπίτι του, ωστόσο η επιθυμία του ίδιου είναι να αγωνιστεί στο Champions League και με τον συμπατριώτη του Μίτσελ στον Ολυμπιακό, όπου θα διεκδικεί τρόπαια σε σχέση με τους “νεοφώτιστους” στην Primera Division.

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό ο Μοδέστο

Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Βερδού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε