Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ξένο σώμα ο Μαντί Καμαρά, θα προπονείται με τη δεύτερη ομάδα

Ολυμπιακός: Ξένο σώμα ο Μαντί Καμαρά, θα προπονείται με τη δεύτερη ομάδα

Οι σχέσεις του Ολυμπιακού με τον Μαντί Καμαρά βρίσκονται στο χειρότερο δυνατό επίπεδο. Ο ποδοσφαιριστής κλήθηκε σε απολογία από τους Πειραιώτες για θέματα πειθαρχίας και ειδοποιήθηκε ότι θα προπονείται με τη δεύτερη ομάδα.

Ο Μαντί Καμαρά αποτελεί ουσιαστικά ξένο σώμα στον Ολυμπιακό. Οι σχέσεις του με την ομάδα έχουν φτάσει στα άκρα το τελευταίο διάστημα, με τον Αφρικανό ποδοσφαιριστή να καλείται σε απολογία για θέματα πειθαρχίας, ενώ έχει ήδη ειδοποιηθεί ότι θα προπονείται με τη Β’ ομάδα των Πειραιωτών.

Ο Καμαρά αργούσε τον τελευταίο καιρό σε κάποιες προπονήσεις και γι’ αυτό κλήθηκε σε απολογία. Το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δύο πλευρές θα ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

Μένει να φανεί μήπως αποχωρήσει από τώρα από τον Ολυμπιακό. Η μεταγραφική περίοδο σε Ιταλία και Ισπανία ολοκληρώνεται σήμερα (1/2) και όλα είναι ανοιχτά σχετικά με το μέλλον του Αφρικανού μέσου, ο οποίος ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο τη σεζόν, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις