Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μίλαν: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σήκωσε το τρόπαιο του Youth League

Ολυμπιακός – Μίλαν: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σήκωσε το τρόπαιο του Youth League

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σήκωσε στον ουρανό της Νιόν το τρόπαιο του Youth League που κατέκτησε ο Ολυμπιακός, στον τελικό της διοργάνωσης απέναντι στη Μίλαν.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν πανευτυχής μετά τη τεράστια νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στη Μίλαν και τη κατάκτηση του τροπαίου από τους «ερυθρόλευκους» με τον ισχυρό άνδρα της ανδρικής ομάδας του Πειραιά μάλιστα να δηλώνει πως το συγκεκριμένο τρόπαιο είναι αφιερωμένο σε όλους του Έλληνες.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μάλιστα δεν μπορούσε να μην βρεθεί στην απονομή του κυπέλλου στην ομάδα του Ολυμπιακού, με τον ίδιο να μην διστάζει να φιλά το βαρύτιμο τρόπαιο.

 

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, το όνειρό μας ήταν ένα ευρωπαϊκό Κύπελλο. Και σήμερα είναι η πρώτη φορά που μια ελληνική ομάδα το καταφέρνει σε συλλογικό επίπεδο.

Βλέπετε τη δουλειά που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια στην ακαδημία. Όπως είχα πει στα παιδιά μετά την Ίντερ, είχα πει ότι μπορούμε να πάμε μπροστά. Όπως είδατε και στα ημιτελικά και σήμερα στον τελικό, ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Γίνεται πολύ μεγάλη δουλειά στις ακαδημίες, έχουμε μεγάλα ταλέντα και ελπίζουμε με τα χρόνια να γράψουν τη δική τους σελίδα.

 

Σας θυμίζω και τον Ρέτσο. Ήταν η πιο ακριβή μεταγραφή για Έλληνα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είναι ένα παιδί από τις ακαδημίες μας και βλέπετε πώς μεγάλωσε.

Για το πόσα παιδιά βλέπει στην πρώτη ομάδα: «Σίγουρα βλέπουμε 3-4 παιδιά άμεσα. Αλλά, ξέρετε, στην Ευρώπη ένα παιδί 19 χρονών, δεν είναι πια νέος. Διαπρέπει. Εμείς το βλέπουμε και στην Premier League. Πρέπει να δώσουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά να γράψουν ιστορία.

Για το εάν γίνει το αντίστοιχο από την πρώτη ομάδα: «Το πιστεύουμε. Έχουμε αποδείξει, και σήμερα, ότι μπορούμε να πάμε μέχρι τέλους. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι αυτή η μεγάλη νίκη και το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό για την Ελλάδα και την αφιερώνουμε σ’ όλους τους Έλληνες» ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα των Πειραιωτών.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις